Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Trompsingel 31-39

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Trompsingel 31-39 in Groningen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Trompsingel in Groningen

Op zoek naar een goedkope kantoorruimte op maat in Groningen? Of wilt u toch een kantoorkamer huren in Groningen? Het Tromphuis is een zeer representatief kantoorpand dat gesitueerd is nabij het centrum van het levendige Groningen. U mag hier dus rustig spreken van een toplocatie voor uw kantoor.

Huur een gemiddeld tot grote kantoorruimte hier in Groningen

Voor elk wat wils: Hier wordt kantoorruimte aangeboden vanaf 25 m2 t/m 580 m2. In de directe nabijheid zijn onder andere bedrijven als Rabobank, ABN AMRO en Waterbedrijf Groningen gevestigd. Ook zijn er vele gezellige restaurants en barretjes in de omgeving. Het kantoorpand is gebouwd in 1994 en bestaat uit vier bouwlagen. Op elke verdieping bevinden zich verschillende toiletgroepen en pantry's.

Beschikbare metrages binnen dit kantoorpand aan de Trompsingel

Het verhuurbaar oppervlak van dit kantoorpand in Groningen bedraagt zo’n 2.191 m2. De begane grond en de eerste verdieping zijn volledig verhuurd. Op de 2e etage bedraagt de beschikbare kantoorruimte 580 m2. Op de 3e etage is de beschikbare kantoorruimte 305 m2, verdeeld over zeven verschillende kantoorunits met metrages tussen de 26,5 m2 en 88 m2.

Een marktconforme huurprijs voor dit kantoor, reageer vrijblijvend!

De huurprijs bedraagt slechts €115,- per m2 per jaar. Een kantoorunit van 25 m2 kost maandelijks slechts €268,-. Er zijn nog enkele kantoorruimten te huur! Dus zoekt u een kantoorkamer (>25 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2) in Groningen? Plan dan uw rondleiding in bij SKEPP of neem contact op met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Jammer dat hier alles nu verhuurd is, het zijn nette ruimtes om in te werken.

P

Wellicht een mooie locatie voor ons in de toekomst.

Prima locatie met veel ruimte, goede bereikbaarheid en veel parkeerplaatsen. Prettig voor het ontvangen van gasten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Trompsingel 31-39

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen