Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Hoendiep 1

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Groningen, Rembrandt v Rijnstr. 1 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Groningen 16 min. lopen (1,2 km)
 • Park 3 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hoendiep 1 in Groningen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in voormalig hoofdkantoor van KPN in Groningen

Net buiten de binnenstad is dit gezondheidscentrum gelegen. Vrijwel alle basiszorgvoorzieningen zijn hier aanwezig. Meerdere zorgverleners werken hier nauw samen. Dus heeft u een zorggerelateerde onderneming? Huur dan een kantoorruimte in dit voormalige hoofdkantoor van KPN in Groningen!

Kantoorruimte vanaf 27 m2 te huur in dit kantoor op een gunstige locatie

Vlakbij het centrum en het Centraal Station van Groningen is het kantoor gelegen. Hier huurt u een kantoorkamer vanaf 27 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Een ideale kans om u te vestigen in één van de modernste gezondheidscentra van Groningen en omstreken.

Minimaal 1 jaar kantoorruimte huren vanaf maar €119,- per m2 per jaar

Wilt u graag een locatie waar u voor de lange termijn kunt huren, dan bent u hier aan het juiste adres. In principe huurt u hier vanaf slechts €119,- per m2 per jaar een kantoorruimte voor minimaal 1 jaar. Mocht u toch flexibel willen huren, dan is dat eventueel bespreekbaar.

Een centrale binnentuin en parkeermogelijkheden bij dit kenmerkende kantoor

Opvallend aan dit kantoorpand in Groningen is de centrale binnentuin. Bovendien is het gunstig dat er gratis (!) parkeermogelijkheden zijn achter het kantoor. Niet onbelangrijk als u met de auto naar uw kantoorruimte reist. Daarnaast is er een eigentijdse vergaderruimte en een lift aanwezig. En wanneer u zorg nodig heeft, bent u altijd vlakbij professionals!

Waar wacht u nog op? Plan direct bij SKEPP een rondleiding in!

Ziet u het menu, aan de rechterzijde van deze pagina? Daar moet u zijn als u een rondleiding in wilt plannen bij SKEPP. Het grote voordeel is dat dit geheel vrijblijvend is. Liever eerst even contact over de mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte hier? Bel met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Leuke werklocatie voor als je een zorggerelateerde onderneming hebt,.

Y

Lijkt me een erg prettige werklocatie met mooie centrale binnentuin!!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hoendiep 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen