Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Herestraat 83

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herestraat 83 in Groningen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in het stadscentrum van Groningen

Een karakteristiek kantoorpand welke in de dertiger jaren gebouwd is: zo is het opvallende bouwwerk het best te omschrijven. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar, gezien de ligging vlakbij de snelwegen A7 en A28; ligt aan de belangrijkste winkelstraat van Groningen en heeft een fantastische uitstraling!

Wat is er beschikbaar? Een kantoorruimte op maat vanaf 550 m2!

Zoekt u een kantoorruimte op maat vanaf 550 m2? Dan bent u hier aan het juiste adres. U huurt hier op de tweede of derde verdieping van het kantoor, aangezien het gerenommeerde modewarenhuis ZARA al jarenlang de begane grond, de eerste verdieping en een deel van het souterrain huurt.

Bedrijfsrestaurantruimte met inventaris aanwezig in dit kantoor in Groningen

Op de tweede etage van het kantoorpand is een bedrijfsrestaurantruimte met inventaris te vinden. Werkt u op de derde verdieping in een kantoorruimte en heeft u geen zin in traplopen? Pak dan de lift om in het bedrijfsrestaurant te komen!

24/7 toegang tot uw werkplek in het stadscentrum van Groningen

Mocht u liever 's avonds lang doorwerken of misschien zelfs 's nachts werkzaamheden willen uitvoeren, dan bent u hier aan het juiste adres. U heeft hier 24/7 toegang tot het kantoor. Bovendien is er een pantry aanwezig en is er in de omgeving van het kantoorpand ruimte om uw auto te parkeren. 

Ziet u het menu, rechts op deze pagina? Kies een datum en plan een rondleiding!

Met het menu rechts op deze pagina plant u gratis (!) een rondleiding in door dit opvallende kantoorpand in het centrum van Groningen. Bekijk eerst uw kantoorruimte en maak daarna de juiste beslissing. Nog vragen? Neem contact op met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Prachtig karakteristiek pand, in een erg mooie stijl gebouwd.

U

Fraai pand.

Dichtbij de snelwegen dus prima bereikbaar

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herestraat 83

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen