VERHUURD

Diemen, Daalwijkdreef 47

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Diemen!

Kantoorruimte huren aan de Daalwijkdreef in Amsterdam (Diemen)

In dit kantoorpand aan de Daalwijkdreef in Amsterdam in Diemen huur je voordelig kantoorruimte. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2003. Dit kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van maar liefst 2936 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan accountantsadministratiekantoren, financiële holdings en advocatenkantoren.

Huurprijzen

Momenteel zijn slechts 2 kantoorruimten te huur in dit kantoorpand in Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte van 15 m2 en een kantoorruimte van 20 m2. Voor de kleinste ruimte van 15 m2 betaal je maandelijks €650,-, terwijl de huurprijs van de grotere ruimte van 20 m2 €850,- bedraagt. Denk jij dat een van bovenstaande ruimten geschikt is voor jouw onderneming? Kom dan snel een kijkje nemen!

Telefoonbeantwoording en een koffiecorner

Doordat het servicelevel erg hoog ligt binnen dit kantoorgebouw aan de Daalwijkdreef in Amsterdam Diemen, wordt het gezien als een erg gunstige locatie om te huren. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de telefoonbeantwoordingservice. Deze service is ideaal als jij in een vergadering zit en even niet bereikbaar bent. Bovendien beschikt het kantoorpand over een gezellige koffiecorner. Hier kun je een heerlijke cappuccino of koffie bestellen. Met deze services kom jij de dag wel door toch?

Locatie en bereikbaarheid

Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je absoluut geen zorgen te maken. Zo ben je vanaf treinstation Diemen Zuid in slechts 15 minuten op kantoor. Is dit jou toch nog iets te ver lopen? Neem dan de bus richting Echtenstein. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Kom je met de auto naar kantoor, dan ben je vanaf de A10, A9 en A1 in slechts 5 minuten op kantoor. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je na werktijd een heerlijk hapje eten bij Taste of Africa. Hier maak je, zoals de naam al doet vermoeden, kennis met de Afrikaanse keuken!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Daalwijkdreef in Amsterdam Diemen?

Zou jij graag de ruimte van 15 m2 of 20 m2 willen huren aan de Daalwijkdreef in Amsterdam Diemen? Plan dan vandaag nog een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je verder bij al je vragen, dit is gratis en geheel vrijblijvend aan de Daalwijkdreef.

4 beoordelingen Daalwijkdreef

Modern en kleurrijk ingericht, prettige omgeving om in te werken met vriendelijk personeel.

Een representatief kantoorpand!

Er hangt een gemoedelijke sfeer tussen de bedrijven binnen het pand en het is uitstekend bereikbaar. Veel van ons personeel maakt gebruik van het openbaar vervoer, dit pand zou dan een goede optie zijn!

mooi kantoorgebouw in amsterdam en niet al te huur

Erg goede services in dit kantoorgebouw.

Vriendelijk ontangen door de receptionisten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!