Kantoorruimte huren Den Haag, Wolga 11

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wolga 11 in Den Haag

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 257 m2
  Huurprijs: € 3.202 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 308 m2
  Huurprijs: € 3.914 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Moderne kantoorruimte beschikbaar aan het Wolga 11 in Leidschenveen-Ypenburg, Den Haag

Huur jij binnenkort deze moderne kantoorruimte aan het Wolga 11 in Den Haag? De 1e en 2e verdieping zijn voor verhuur beschikbaar. Je hebt vanaf dit kantoorgebouw uitzicht op het Car Jeans Stadion, de speel- en trainingslocatie van ADO Den Haag. Door de vele ramen komt er veel daglicht in het kantoor. Kortom, de ideale werkplek!

Huurprijzen

Het kantoorpand aan het Wolga heeft 2 kantoorruimtes beschikbaar. Op de 1e verdieping is een kantoor van 308 m2 te huur. Huur deze kantoorruimte voor € 2952,- per maand. De 2e etage heeft ook nog een kantoorruimte beschikbaar. Voor € 2399,- huur jij een ruimte van 257 m2. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Meer weten over deze servicekosten? Vraag het onze experts.

Airconditioning en eigen parkeerplaatsen 

In de zomer hoef je je geen zorgen te maken over een te warme kantoorruimte. In deze kantoorkamers in Leidschenveen-Ypenburg is er airconditioning aanwezig. Elke verdieping heeft een eigen pantryblok. Je hoeft dus nooit ver te lopen voor een kopje koffie of thee. Erg fijn, met name in de ochtend! Er zijn op het eigen terrein 8 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er ook nog 125 extra parkeerplaatsen op loopafstand te vinden. Er is voldoende parkeergelegenheid dus!

Locatie en bereikbaarheid

Deze moderne kantoorunit is gelegen in Den Haag Leidschenveen-ypenburg. De locatie biedt vele mogelijkheden! Jouw toekomstige werkplek is vlakbij de A4. Binnen een half uurtje rijd je vanaf jouw kantoor, via knooppunt Leidschendam naar Rotterdam Centrum. Amsterdam is ook minder dan een uurtje rijden! De dichtstbijzijnde bushalte en tramhalte liggen slechts op 500 meter afstand. Daarnaast ligt het treinstation Den Haag Ypenburg op een kwartiertje loopafstand van deze kantoorruimte aan het Wolga 11 in Den Haag.

Zit jouw toekomstige kantoorruimte aan het Wolga 11 in Den Haag?

Zie jij jezelf al werken in een van de kantoren aan het Wolga 11 in Den Haag? Dan is het tijd om jouw gratis en vrijblijvende rondleiding te plannen. Heb je nog andere vragen? Neem contact op met onze vastgoedconsultants. Ze vertellen je graag alles over dit kantoorpand.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wolga 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen