Super deal

Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 301

4 (5)
 • Bureau

 • Internet

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 169 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 254 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Rivium Boulevard (Rivium en Fascinatio)

In dit kantoorpand aan de Rivium Boulevard, gebouwd in 2003, worden diverse ruimten voor de verhuur aangeboden. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt 12.271 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan administratiekantoren, reclamebureaus en financiële holdings.

Huurprijzen, kantoor Rivium Boulevard, Capelle aan den IJssel

Je huurt in dit kantoorpand, gelegen in de buurt Fascinatio West, zowel werkplekken als kantoorruimten. Werkplekken zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €169,-. Een kantoorruimte daarentegen huur je al voor maar €238,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 1 werkplek. Liever een kantoorruimte huren met 4 werkplekken? Dan betaal je maandelijks €796,-.

Rivium Boulevard: glasvezel, schoonmaak en receptie

In dit kantoorpand zitten vele services en voorzieningen bij de huurprijs inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn: glasvezel internet, dagelijkse schoonmaak, meubels, receptie, postservice, telefoon, gebruik van 3000 lounges en parkeren. Te gek toch? Zo kun jij je volledig focussen op jouw eigen werkzaamheden!

Locatie en bereikbaarheid, Rivium Boulevard, Capelle aan den IJssel

De locatie van dit kantoorpand is erg gunstig. Met de auto ben je vanaf de snelwegen A16, A20 en A15 in enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij bushalte Fascinatio. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. De omgeving van het kantoorpand is erg gezellig te noemen. Zo kun je ervoor kiezen om na werktijd nog gezellig een drankje te doen bij Go Café – Rivium Noord. Dit café ligt op een afstand van slechts 100 meter.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rivium Boulevard?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren in dit prachtige kantoorpand aan de Rivium Boulevard? Plan dan een rondleiding in en kom gauw langs. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

5 beoordelingen Rivium Boulevard

Prima plek om te werken, vergaderen, meeten en lunchen!

Heel veel lichtinval!!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Top locatie, je zit zo op de weg!

Ziet er prachtig uit

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!