Capelle aan den IJssel, Lylantse Baan 11

5 (2)

Kantoorruimte te huur op gunstige locatie aan de Lylantse Baan in Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte gezocht in Capelle aan den IJssel / Rotterdam? Op een absolute toplocatie aan de Lylantse Baan te Capelle aan den IJssel, vlak naast autosnelweg A20 en in de Randstad, is dit kantorencomplex gelegen. In totaal is er 4.633 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Neem contact op met SKEPP voor meer informatie over deelverhuur. Door middel van het plaatsen systeemwanden en scheidingswanden kan dit gerealiseerd worden.

Gunstige huurprijzen voor kantoorruimte in Capelle aan den IJssel

U huurt hier al kantoorruimte voor €120,- per m2 per jaar. Let op! huurprijzen zijn altijd onderhandelbaar, informeer hierover bij SKEPP. Een huurtermijn voor het huren van kantoorruimte / magazijnruimte op deze locatie in Capelle aan den IJssel, is in overleg bespreekbaar. U huurt hier tenminste 1 jaar maar u geniet veel huurvoordeel wanneer u besluit meerdere jaren kantoorruimte te huren binnen dit pand!

Kantoorruimte te huur met bedrijfskantine in Capelle

Binnen dit kantoorpand maakt u ook gebruik van voorzieningen. Hierbij gaat het om onder andere een lift, bedrijfskantine, airconditioning en parkeerruimte. De parkeerruimte komt goed van pas, wanneer u met eigen vervoer reist. Dat zou gunstig zijn, gezien de ligging van het kantoorpand direct naast de snelweg A20. Ook is reizen met openbaar vervoer goed mogelijk!

Bezoek ook dit kantoor in Capelle aan den IJssel!

Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Capelle aan den IJssel, zoek dan niet verder. Plan 24/7 gratis uw rondleiding in of neem contact op met SKEPP!

2 beoordelingen Lylantse Baan

Ontzettend veel parkeergelegenheid, makkelijk voor het gehele bedrijf!

De zakelijke omgeving past goed bij onze onderneming!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!