VERHUURD
Super deal

Capelle aan den IJssel, Ligusterbaan 1

4 (1)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Capelle aan den IJssel!

Kantoorruimte te huur binnen dit moderne kantoorpand in het Hoofdweggebied Capelle

Wilt u uw bedrijf ook huisvesten in een modern kantoorpand op een zichtlocatie in Capelle aan den IJssel? Dan is dit de uitgelezen kans! Binnen dit kantoorgebouw aan de Ligusterbaan is kantoorruimte te huur tegen een aantrekkelijke huurprijs!

Huren in Capelle aan den IJssel voor €100,- per m2 per jaar

De huur bedraagt slechts €100,- per m2 kantoorruimte per jaar en u huurt hier een al een eigen kantoorruimte vanaf 89 m2. Een kantoorunit van 89 m2 is al te huur voor de prijs van €740,- per maand exclusief servicekosten. Besluit u meerjarig te huren? Dan kan het zomaar zijn dat de huurprijs voor u nog aantrekkelijker wordt! U kunt ook een hele verdieping huren op deze locatie, u huurt dan 618 m2 of 622 m2 kantoorruimte. Het totale kantoorgebouw bestaat uit 5 verdiepingen en heeft een verhuurbaar oppervlakte van 2565 m2.

Uw bedrijf ook vestigen binnen het Hoofdweggebied in Capelle?

Het Hoofdweggebied is het grootste bedrijventerrein van Capelle aan den IJssel en dit kantoor is op een dusdanig aantrekkelijke locatie gesitueerd dat het op een zichtlocatie aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel is gelegen. Het kantoorgebouw onderscheidt zich door een kenmerkende voorgevel: herkenbaar, licht en uitnodigend. Parkeerplekken zijn bij dit kantoor ruimschoots aanwezig.

Plan een rondleiding aan de Ligusterbaan om uzelf helemaal te overtuigen!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit vanaf 89 m2 of kantoorruimte op maat tot maximaal 1.500 m2 in Capelle aan den IJssel? SKEPP geeft u gratis advies en regelt een vrijblijvende rondleiding voor u!

1 beoordelingen Ligusterbaan

prijs/ kwaliteit verhouding is goed

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!