Kantoorruimte huren Capelle aan den IJssel, Ligusterbaan 1

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ligusterbaan 1 in Capelle aan den IJssel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Capelle aan den IJssel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur binnen dit moderne kantoorpand in het Hoofdweggebied Capelle

Wilt u uw bedrijf ook huisvesten in een modern kantoorpand op een zichtlocatie in Capelle aan den IJssel? Dan is dit de uitgelezen kans! Binnen dit kantoorgebouw aan de Ligusterbaan is kantoorruimte te huur tegen een aantrekkelijke huurprijs!

Huren in Capelle aan den IJssel voor €100,- per m2 per jaar

De huur bedraagt slechts €100,- per m2 kantoorruimte per jaar en u huurt hier een al een eigen kantoorruimte vanaf 89 m2. Een kantoorunit van 89 m2 is al te huur voor de prijs van €740,- per maand exclusief servicekosten. Besluit u meerjarig te huren? Dan kan het zomaar zijn dat de huurprijs voor u nog aantrekkelijker wordt! U kunt ook een hele verdieping huren op deze locatie, u huurt dan 618 m2 of 622 m2 kantoorruimte. Het totale kantoorgebouw bestaat uit 5 verdiepingen en heeft een verhuurbaar oppervlakte van 2565 m2. 

Uw bedrijf ook vestigen binnen het Hoofdweggebied in Capelle?

Het Hoofdweggebied is het grootste bedrijventerrein van Capelle aan den IJssel en dit kantoor is op een dusdanig aantrekkelijke locatie gesitueerd dat het op een zichtlocatie aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel is gelegen. Het kantoorgebouw onderscheidt zich door een kenmerkende voorgevel: herkenbaar, licht en uitnodigend. Parkeerplekken zijn bij dit kantoor ruimschoots aanwezig.

Plan een rondleiding aan de Ligusterbaan om uzelf helemaal te overtuigen!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit vanaf 89 m2 of kantoorruimte op maat tot maximaal 1.500 m2 in Capelle aan den IJssel? SKEPP geeft u gratis advies en regelt een vrijblijvende rondleiding voor u!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

prijs/ kwaliteit verhouding is goed

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ligusterbaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen