VERHUURD

Breda Noord-Prinsenbeek, Voorerf 6-8

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Breda Noord-Prinsenbeek!

Kantoorruimte huren aan het Voorerf in Breda (Noord-Prinsenbeek)

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan het Voorerf in Brede (Noord-West)? Kom dan een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Het pand is gebouwd in 1991 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2163 m2. Gelegen op een goed bereikbare locatie en waar een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding is. Ook zijn er verschillende voorzieningen aanwezig die het werken op deze kleinschalige kantorenlocatie in Breda aantrekkelijk maken.

Huurprijzen

Op dit moment is het aanbod op deze locatie erg divers. Zo huur je hier een kantoorruimte van 29 m2 voor een maandelijks bedrag van €217,- en heb je een kantoorruimte van 42 m2 voor €315,- in de maand. Je hebt hier prima doorgroei mogelijkheden, er zijn namelijk nog grotere ruimten aanwezig. Zo is er een ruimte van 142 m2 voor €1065,- in de maand en heb je een kantoorruimte met een oppervlakte van 220 m2 voor een maandelijks bedrag van maar €1650,-.

Pantry en parkeerplaatsen

De kantoorruimten aan het Voorerf in Breda (Noord-West) zijn netjes onderhouden. Dat kun je terug zien in bijvoorbeeld de vloeren en scheidingswanden. Er is een pantry aanwezig die te gebruiken is om in de middag je lunch voor te bereiden of je kan voorzien van een lekker kopje koffie/thee. Aan de voorkant van het gebouw zijn er parkeerplaatsen gelegen voor het gebruik van jou als huurder en eventueel uitgenodigde gasten.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een goed bereikbare locatie. Zo liggen verschillende opritten van de snelwegen A16, A59 en A58 een paar minuten vanaf jou werkplek gelegen. Ook met het openbaar vervoer ben je vanaf de dichtstbijzijnde bushalte maar 5 minuten lopend onderweg om je kantoorkamer te bereiken. De units zijn gevestigd op het industrie terrein, maar als je een lekkere frisse neus wil halen ligt er twee straten verderop de rivier ‘Mark’. Heerlijk om tijdens je pauze hier een wandeling langs te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Voorerf in Breda (Noord-Prinsenbeek)?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Voorerf in Breda (Noord-West)? In dit pand heb je de mogelijkheid om verschillende ruimten te huren! Wil je graag met eigen ogen je nieuwe werkplek komen bekijken? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte.

Kantoorruimte huren Breda, Voorerf 6-8 Voorerf 6-8 Breda Noord-Prinsenbeek Toplocatie!

1 beoordelingen Voorerf

Een perfecte locatie voor mij in Breda!

In de middag wandelen we heerlijk langs de rivier en de koffie is ontzettend lekker.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!