Kantoorruimte huren Breda Noord-Prinsenbeek, Konijnenberg 61

Bereikbaarheid
  • Bushalte Breda, Groenedijk 11 min. lopen (0,9 km)
  • Treinstation Breda (nl) 27 min. lopen (2,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Konijnenberg 61 in Breda Noord-Prinsenbeek

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Noord-Prinsenbeek!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Konijnenberg in Breda (Noord-Prinsenbeek)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Breda Noord-Prinsenbeek, maar heb je nog niet de juiste en passende locatie gevonden voor jouw organisatie? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in het kantoorgebouw aan de Konijnenberg. Je huurt hier een kantoorruimte in een modern en representatief kantoorgebouw waar alles goed is georganiseerd. Niet alleen de voorzieningen, maar ook bijvoorbeeld de parkeergelegenheid aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorunit voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op deze locatie heb je meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Dit is al mogelijk vanaf een maandelijks bedrag van slechts €150,-. Voor dit bedrag heb je een kantoorunit van maar liefst 20 m2. De kantoorruimten zijn volledig gestoffeerd, je hoeft dus nergens meer achteraan wanneer je hier gaat huren. Ook is het mogelijk om een flexplek met opslag ruimte te huren vanaf €195,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie en een huiskamer

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Konijnenberg in Breda Noord-Prinsenbeek, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst in het kantoorpand een representatieve bemande receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere administratieve werkzaamheden van je overnemen. Ook is zijn er meerdere ‘huiskamers’ aanwezig. Dit zijn perfecte ruimtes om te gebruiken voor een presentatie of trainingen. 

Locatie en bereikbaarheid

Om het kantoorpand te bereiken met de auto, ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de verschillende rijkswegen. Zoals de A16 is binnen 5 minuten bereikbaar en ook de A59 en A58 liggen iets verder op. Vervolgens kun je aan de voorzijde van het kantoorgebouw op eigen terrein je auto parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts 900 meter lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Konijnenberg in Breda Noord-Prinsenbeek?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Konijnenberg in Breda Noord-Prinsenbeek? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Breda Noord-Prinsenbeek. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Konijnenberg 61

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen