Kantoorruimte huren Breda Noord-Prinsenbeek, Hoge Mosten 2

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Breda-Prinsenbeek 1 min. lopen (2 m)
 • Treinstation Breda-Prinsenbeek 1 min. lopen (34 m)
 • Park 7 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hoge Mosten 2 in Breda Noord-Prinsenbeek

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Noord-Prinsenbeek!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hoge Mosten (Noord-Prinsenbeek)

Kantoorruimte huren in de buurt Kesteren? Dat kan aan de Hoge Mosten in Breda. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1999 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 2053 m2. Bedrijven als Heliview, Yacht, ABAB accountants, De Luchtmacht en Maandag zijn al gevestigd in het zakencentrum waar dit kantoorgebouw gevestigd is. Wie weet word jouw bedrijf de volgende in dit rijtje.  

Huurprijzen,

Je huurt in dit gebouw kantoorruimte tegen een zeer gunstige huurprijs, namelijk slechts €139,- per m2 per jaar. Het huurtermijn is in overleg, flexibel of voor de lage termijn huren. Deze voordelige huurprijs en de gunstige huurvoorwaarden zorgen ervoor dat het een erg populair kantoorpand is. Het zal je dan ook niet verbazen dat momenteel alle kantoorruimten verhuurd zijn. Houd de pagina in de gaten en ontdek of er binnenkort weer een kantoorruimte vrij komt. 

Receptie, lunchruimte en parkeerplaatsen

Dit kantoorpand is voorzien van vele services en voorzieningen, waaronder een gedeelde receptie. Daarnaast is er een moderne lunchruimte die voorzien is van een koffieautomaat. Ook niet onbelangrijk zijn de parkeerplaatsen waar jij gemakkelijk je auto kunt parkeren. Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte die je gemakkelijk bereikt met de lift. Allemaal bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte aan de Hoge Mosten in Breda.

Locatie en bereikbaarheid

Qua locatie en bereikbaarheid ben je hier zeker aan het goede adres. Het dichtstbijzijnde treinstation en de dichtstbijzijnde bushalte liggen beide op een loopafstand van 2 minuten. Voor OV-reizigers is dit kantoorpand dus de ideale werklocatie. Voor autoreizigers is het kantoorpand overigens ook zeer goed bereikbaar. Zo ben je vanaf de A16 in slechts 2 minuur op kantoor. Vanaf de A58 en de A59 doe je er iets langer over, namelijk 9 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hoge Mosten in Breda (Noord-Prinsenbeek)?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Hoge Mosten in Breda? Plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Parkeervoorzieningen zijn goed geregeld hier.

W

Top dat er mogelijkheden bestaan om door te groeien in dit pand.

Ideaal voor startups dus

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hoge Mosten 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen