VERHUURD

Bergen op Zoom, Stationsstraat 26

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Bergen op Zoom!

Sfeervolle kantoorruimte huren in Bergen op Zoom

Kantoorruimte te huur in klassiek monumentaal herenhuis in Bergen op Zoom. Op zoek naar een (ingerichte) kantoorkamer vanaf 50 m2 of een kantoorruimte op maat groter dan 100 m2? En in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij SKEPP huurt u eenvoudig en kosteloos kantoorruimte aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom.

U huurt in een klassiek monumentaal herenhuis in Bergen op Zoom

De kantoorruimtes bevinden zich in een klassiek monumentaal herenhuis, aan de rand van het centrum. Het herenhuis is gebouwd omstreeks 1890 en is inmiddels een kantoorpand met sfeervolle kantoorruimtes.

Voordelig een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom

De huurprijs is vanaf €75,- per m2 per jaar. Het is mogelijk om voor de lange termijn te huren, maar een flexibele huurperiode is ook een optie. Op dit moment zijn helaas alle ruimtes verhuurd.

Kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar per auto en OV

Het kantoorgebouw heeft een aantrekkelijke entree op de begane grond. Het NS-station Bergen op Zoom bevindt zich op steenworp afstand. Datzelfde geldt voor een bushalte. De dichtstbijzijnde snelweg is de A4 en uw auto kunt u parkeren aan de voorzijde van het kantoorgebouw.

Plan gratis een rondleiding door dit kantoorpand bij SKEPP

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend en gratis (!) een rondleiding aan via SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!