Kantoorruimte huren Bergen op Zoom, Stationsstraat 26

Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsstraat 26 in Bergen op Zoom

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Bergen op Zoom!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Sfeervolle kantoorruimte huren in Bergen op Zoom

Kantoorruimte te huur in klassiek monumentaal herenhuis in Bergen op Zoom. Op zoek naar een (ingerichte) kantoorkamer vanaf 50 m2 of een kantoorruimte op maat groter dan 100 m2? En in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij SKEPP huurt u eenvoudig en kosteloos kantoorruimte aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom.

U huurt in een klassiek monumentaal herenhuis in Bergen op Zoom

De kantoorruimtes bevinden zich in een klassiek monumentaal herenhuis, aan de rand van het centrum. Het herenhuis is gebouwd omstreeks 1890 en is inmiddels een kantoorpand met sfeervolle kantoorruimtes.

Voordelig een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom

De huurprijs is vanaf €75,- per m2 per jaar. Het is mogelijk om voor de lange termijn te huren, maar een flexibele huurperiode is ook een optie. Op dit moment zijn helaas alle ruimtes verhuurd.

Kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar per auto en OV

Het kantoorgebouw heeft een aantrekkelijke entree op de begane grond. Het NS-station Bergen op Zoom bevindt zich op steenworp afstand. Datzelfde geldt voor een bushalte. De dichtstbijzijnde snelweg is de A4 en uw auto kunt u parkeren aan de voorzijde van het kantoorgebouw.

Plan gratis een rondleiding door dit kantoorpand bij SKEPP

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend en gratis (!) een rondleiding aan via SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsstraat 26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen