Kantoorruimte huren Barneveld, Koolhovenstraat 2

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Barneveld, Anthonie Fokkerstraat 5 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Barneveld Centrum 32 min. lopen (2,6 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koolhovenstraat 2 in Barneveld

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Koolhovenstraat in Barneveld

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Koolhovenstraat in Barneveld? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand heeft een professionele en moderne uitstraling aan de buitenkant, ook is dit terug te zien in de afwerking van de kantoorunits binnen. De locatie is goed bereikbaar en de voorzieningen zijn goed gefaciliteerd. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn kleinschalige kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorruimten variëren tussen de 20 m2 en 80 m2 gekoppeld aan een flexibel huurcontract met een minimale huurperiode van 3 maanden. Op dit moment zijn er nog 2 kantoorunits beschikbaar op de eerste verdieping van 30 m2 voor een maandelijks bedrag van €300,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende servicekosten, all-in dus! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Receptie, vergaderruimte en pantry

Een kantoorruimte huren aan de Koolhovenstraat in Barneveld biedt veel voordelen. Naast je kantoorruimte maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder bij binnenkomst de receptie. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst voor jou en eventuele gasten. Deze gasten zou je vervolgens kunnen uitnodigen in één van de aanwezige vergaderruimten. Ideaal voor het geven een presentatie of belangrijke meeting. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een gezamenlijke pantry, ideaal voor het zetten van een kopje koffie en het maken van een lekkere lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw aan op een gunstige locatie gelegen, namelijk aan de Koolhovenstraat in Barneveld. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Het kantoorgebouw is namelijk gelegen aan de A30 en ook de A1 en A12 zijn bereikbaar binnen enkele minuten. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 5 minuten lopen vanaf je werkplek en heeft een directe aansluiting op het treinstation Barneveld Centrum.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Koolhovenstraat in Barneveld?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Koolhovenstraat in Barneveld? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte in Barneveld.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Koolhovenstraat 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner