Baron van Nagellstraat 140-146

Kantoorruimte huren aan Baron van Nagellstraat te Barneveld

Op zoek naar kantoorruimte in Barneveld? Op een perfecte locatie op het bedrijventerrein Harselaar, direct aan de A1, zijn een tweetal representatieve kantoorpanden gelegen. Te weten ‘De Baronie’ en ‘Het Binnenhof’ aan de Baron van Nagellstraat. Deze panden hebben elk hun eigen bouwstijl met een frisse uitstraling vanaf de buitenkant. Ook de binnenkant van de panden spreekt tot de verbeelding. ‘Het Binnenhof’ heeft bijvoorbeeld een imposant atrium die het hart van het kantoorpand vormt. 

Deelverhuur vanaf 858 m2 kantoorruimte, de huurprijs is onderhandelbaar

De kantoorpanden in Barneveld hebben een totale oppervlakte van 9.487 m2. Hiervan is een deel nog beschikbaar om te huren. Deelverhuur is mogelijk vanaf 858 m2. U huurt hier voor €120,- per m2 per jaar. Ligt deze huurprijs te hoog voor uw onderneming? Neem dan toch contact op met SKEPP zodat we gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken.

Behalve kantoorruimte, ook kelderruimte en archiefruimte aanwezig binnen dit pand in Barneveld

Er is ook een kelder, die kan dienen als archiefruimte, te huur van circa 418 m2, De prijs voor de huur bedraagt €40,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Besluit u hier te huren, dan kunt u gebruik maken van een bedrijfskeuken. De bereikbaarheid van de kantoorruimte in Barneveld is uitstekend, zowel voor eigen- als openbaar vervoer. Dus op zoek naar kantoorruimte in Barneveld? Zoek niet verder! Plan een rondleiding in of neem contact op met SKEPP!

 

 

Huur kantoorruimte in Barneveld aan de autosnelweg A1 Baron van Nagellstraat 140-146 Barneveld Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.