Kantoorruimte huren Barneveld, Baron van Nagellstraat 140-146

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Opslagruimte
  • Postadres
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Baron van Nagellstraat 140-146 in Barneveld

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Barneveld!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Baron van Nagellstraat (Barneveld)

Op zoek naar een kantoorruimte in Barneveld? Op een perfecte locatie op het bedrijventerrein Harselaar, direct aan de A1, zijn een tweetal representatieve kantoorpanden gelegen. Je huurt hier kantoorruimte in ‘De Baronie’ en ‘Het Binnenhof’. Deze kantoorpanden zijn gebouwd in 1996 en hebben elk hun eigen bouwstijl met een frisse uitstraling van de buitenkant. Ook de binnenkant spreekt tot de verbeelding. Zo heeft ‘Het Binnenhof’ bijvoorbeeld een erg imposant atrium die het hart van het kantoorpand vormt.

Huurprijzen, kantoor Baron van Nagellstraat, Barneveld

In dit kantoorpand aan de Baron van Nagellstraat is deelverhuur mogelijk vanaf 858 m2. De huurprijs in dit kantoorpand bedraagt €120,- per m2 per jaar. Niet gek, voor deze toplocatie in Barneveld. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand een ruimte voor een langer termijn. Toch liever voor de korte termijn een kantoorkamer huren? Neem dan even contact op met onze vastgoedconsultants. 

Baron van Nagellstraat: bedrijfskeuken, parkeerkelder en archiefruimte

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, maak je direct gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een mooie bedrijfsruimte aanwezig waar jij ’s middags gemakkelijk je lunch kunt bereiden. Daarnaast beschikt het pand over een parkeerkelder, ideaal als je met de auto naar kantoor komt. Bovendien heeft het kantoorpand een archiefruimte van maar liefst 418 m2. Hier kun jij dus veilig je spullen opbergen. 

Locatie en bereikbaarheid, Baron van Nagellstraat, Barneveld

De locatie van dit kantoorpand is ideaal. Het dichtstbijzijnde treinstation is Barneveld Noord, dit treinstation ligt op een loopafstand van 12 minuten. Het bedrijfspand ligt daarnaast direct aan de A1, vanaf deze snelweg ben je dus in mum van tijd op kantoor. Voor winkels en horecagelegenheden kun je het beste naar het centrum van Barneveld of Voorthuizen rijden. Deze centra liggen op nog geen 2 kilometer afstand en zijn dus prima bereikbaar. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Baron van Nagellstraat?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Barneveld en heb jij een grote onderneming? Wellicht is dit kantoorpand dan de uitstekende werklocatie. Kom gezellig eens langs. Plan hiervoor gratis een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

fijn kantoorpand met ruimte kantoorruimten

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Baron van Nagellstraat 140-146

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen