Kantoorruimte huren Baarn, Baarnsche dijk 4d

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Baarnsche dijk 4d in Baarn

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Baarn!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Baarnsche Dijk (Eemdal en Eemland) 

Op zoek naar een leuke werklocatie op een centrale plek in Nederland? Misschien biedt dit kantoorpand in Baarn de oplossing! Je huurt hier een kantoorruimte direct aan de snelweg A1. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4908 m2 en is gebouwd in het jaar 1990. Dit kantoorpand is zeer recentelijk gerenoveerd en biedt moderne kantoorruimtes aan voor de verhuur. Op dit moment huren al verschillende bedrijven een ruimte in dit moderne kantoorpand, denk hierbij aan PR-bureaus, adviesbureaus en softwareontwikkelaars.

Huurprijzen, kantoor Baarnsche Dijk, Baarn 

Dit kantoorpand aan de Baarnsche Dijk in Baarn biedt flexplekken en kantoorruimten te huur aan. De kantoorruimten variëren van 20 m2 tot 40 m2. Voor de ruimte van 20 m2 betaal je maandelijks een bedrag van €475,-. Momenteel zijn er 3 kantoorruimten van 20 m2 beschikbaar, 1 van 30 m2 en 1 van 45 m2. Bovengenoemde prijs is inclusief meubilair, service- en energiekosten. Zo kom jij als huurder nooit voor onverwachte kosten te staan! Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Baarnsche Dijk: bemande receptie en koffie inbegrepen

Binnen dit kantoorpand aan de Baarnsche Dijk in Baarn maak je tevens gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Zo is er altijd een snelle internetverbinding beschikbaar, is de koffie inbegrepen en kun je indien gewenst gebruik maken van de telefoonbeantwoording service. Bovendien is er een ruimte om te vergaderen en beschikt het gebouw over een fijne loungeruimte. Door het intercomsysteem en de bemande receptie weet je altijd tijdig als je bezoek is gearriveerd. Verder heb je altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorkamer en kun je voor het kantoorpand gratis parkeren. Dit alles om jouw werkdag nog leuker en gemakkelijker te maken! 

Locatie en bereikbaarheid, Baarnsche Dijk, Baarn

Dit kantoorpand in Baarn kent een uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 2 minuten lopen. Daarnaast is het treinstation van Baarn slechts 2 kilometer verwijderd van jouw kantoorruimte. Binnen 5 minuten ben je in het centrum van Baarn met een diversiteit aan winkels. Met de auto is het pand ook prima te bereiken. Vanaf de A1 ben je in een mum van tijd op kantoor. Een ideale werklocatie dus! Ook heeft het kantoorpand een overdekte fietsenstalling.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Baarnsche Dijk?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimten willen huren in dit moderne kantoorpand in Baarn? Kom dan eens langs om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Precies in het midden in het land, de perfecte kantoor locatie!

I

Zeer fijne werklocatie , ook is het erg fijn dat ze werken met een all in concept.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Baarnsche dijk 4d

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen