Kantoorruimte huren Baarn, Amsterdamsestraatweg 41B

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Amsterdamsestraatweg 41B in Baarn

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 1.018 € 865 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Wilhelminapark in Baarn

Wil jij een toffe kantoorruimte huren aan het Wilheminapark in Baarn? Dan biedt deze locatie wellicht een geschikte mogelijkheid. Dit kantoorpand heeft momenteel een aantal zeer representatieve kantoorkamers beschikbaar. Onze vastgoedconsultants helpen je graag in jouw zoektocht. Dus wacht niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Kantoorruimte huren

De kleinste kantoorkamer in dit kantoorpand heeft een oppervlakte van 20m2 en deze huur je al voor maar €450,- per maand. Wil je net iets meer oppervlakte? Dan biedt wellicht de kantoorunit van 25m2 uitkomst. Deze kost slechts €625,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief service kosten!

Veel parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Wilhelminapark in Baarn beschik jij altijd over een parkeerplaats. Het kantoorpand heeft een eigen parkeerterrein en ook in de omgeving is veel gratis parkeergelegenheid. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk. Dit geeft jou een grote mate van flexibiliteit want ook wanneer je werkuren de gebruikelijke kantooruren passeren is dat geen enkel probleem! Wij helpen jou graag bij de inrichting van een fijne werkplek. Neem hiervoor eens een kijkje in onze office planner tool. Met deze tool kun jij een virtuele inrichting maken in jouw kantoorkamer. Vervolgens kun je kiezen om de inrichting te huren te kopen of te leasen. 

Bereikbaarheid en locatie

Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar met de auto. Binnen enkele minuten bevinden zich de op- en afritten van de A12, A27 en de A28. Hierdoor zijn diverse steden in de omgeving snel toegankelijk. Ook het openbaar vervoer kan jou en je bezoekers uitkomst bieden. Het Station Utrecht Malliebaan is zowel te voet als met de fiets goed bereikbaar. In de omgeving zijn diverse ondernemingen, bedrijven en winkels gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Ook aan horecagelegenheden is op deze locatie geen gebrek. Maak jouw middagpauze compleet en geniet van een heerlijke lunch. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Wilhelmina park in Baarn?

Ben jij enthousiast geworden van deze prachtige kantoorkamers aan het Wilhelminapark in Baarn? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen een bezichtiging voor jou inplannen op jouw toekomstige werkplek!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Amsterdamsestraatweg 41B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen