VERHUURD

Baarn, Amalialaan 126

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Baarn!

Kantoorruimte huren aan de Amalialaan in Baarn

Wil je een kantoorruimte huren in de buurt van de Amalialaan in Baarn? Dan hebben wij goed nieuws! Neem een kijkje in dit kantoorgebouw, hier zijn namelijk nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunits zijn modern gestoffeerd en voorzien van voldoende faciliteiten en services die je nodig hebt om comfortabel te kunnen werken, waaronder de high speed internet. Ben jij benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het huren aan de Amalialaan is erg flexibel, je huurt hier namelijk al een kantoorruimte voor 1 maand. Ook zijn de oppervlaktes erg wisselend, zo huur je altijd een kantoorruimte die perfect is voor jouw bedrijf. Op dit moment is er een kantoorunit beschikbaar voor 4 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €450,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer voor 6 tot 8 personen, hier betaal je €850,- per maand voor. Ben jij nieuwsgierig naar de exacte prijzen en beschikbaarheid? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Amalialaan in Baarn brengt vele voordelen met zicht mee. Je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen, zowel in- als rondom het kantoorgebouw. Zo zijn er aan de voorzijde van het kantoorgebouw meerdere parkeerplaatsen gerealiseerd, makkelijk en snel! Ook zijn er in het kantoorpand meerdere vergaderruimten aanwezig. Ideaal voor het geven van een presentatie of een meeting met een paar collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Om jouw toekomstige werkplek te bereiken met de auto ben je slechts 8 minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen. De A1 en A27 liggen namelijk dicht in de buurt. Daarnaast is het kantoorgebouw naast het treinstation van Baarn gevestigd. Hier heb je de mogelijkheid om zowel de trein als een bus te pakken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Amalialaan in Baarn?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Amalialaan in Baarn? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je graag eerst wat meer informatie over de kantoorruimten ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte aan de Amalialaan in Baarn.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!