Kantoorruimte huren Apeldoorn Centrum, Prins Willem-Alexanderlaan 701

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Belruimte
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prins Willem-Alexanderlaan 701 in Apeldoorn Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Apeldoorn Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Prins Willem-Alexanderlaan (West)

In de bosrijke omgeving van Apeldoorn wordt binnen dit kantoorpand kantoorruimten en flexplekken te huur aangeboden. Een prachtig kantoorgebouw, gelegen in de buurt Brinkhorst. De stad Apeldoorn heeft van oudsher nauwe banden met het koninklijk huis. Dit kantoorpand in Apeldoorn legt een verbinding tussen het drukke westen en het veel rustigere noorden en oosten van het land. Je huurt in dit kantoorpand zowel een werkplek als een afgesloten kantoorruimte. Veel andere huurders gingen je al voor, waaronder een webdesigner, accountant en uitzendbureau.

Huurprijzen, kantoor Prins Willem-Alexanderlaan, Apeldoorn 

Het kantoorgebouw aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn kent een totale gebruikersoppervlakte van 3250 m2. Het is mogelijk om hier een flexwerkplek te huren voor slechts €125,- per maand. Toch liever een eigen kantoorruimte? Deze zijn te huur vanaf €450,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van 20 m2. Kantoorruimte op maat is ook te huur. Voor een grote ruimte van 250 m2 betaal je maandelijks €10.000,-. Aan de Prins Willem-Alexanderlaan zijn flexibele en vaste huurcontracten mogelijk. Echter, lange huurcontracten kan je voordeel opleveringen qua huurprijs. 

Prins Willem-Alexanderlaan: 24/7 toegang, glasvezel internet en receptiediensten

In dit kantoorpand huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook nog eens gebruik van hoogwaardige services en voorzieningen. Jouw eigen kantoorruimte is 24/7 toegankelijk, hierdoor kun jij er ook voor kiezen om ’s avonds te werken. Daarnaast maak je in dit kantoorpand gebruik van een supersnelle glasvezelverbinding. Bovendien is er een bemande receptie aanwezig. De receptionisten kunnen je ondersteunen bij diverse werkzaamheden zoals de postverwerking en telefoonbeantwoording. Wat wil je nog meer?

Locatie en bereikbaarheid, Prins Willem-Alexanderlaan, Apeldoorn

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Prins Willem-Alexanderlaan is uitstekend te noemen. Treinstation Apeldoorn ligt op slechts 1 kilometer afstand. Het centrum van Apeldoorn bereik je met slechts 5 minuten lopen. Vanaf hier is het ook nog mogelijk om de bus te pakken richting de Ritbroekstraat. Deze bushalte ligt op een afstand van 200 meter van het kantoorgebouw. Daarnaast kunnen automobilisten het pand vanaf de A1 en A50 prima bereiken. Vanaf deze snelwegen ben je namelijk binnen 10 minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je leuke restaurants als Sushi Me en Paviljoen Amalia. Hier kun je gezellig met je collega’s na werktijd een hapje eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prins Willem-Alexanderlaan? 

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren met goede doorgroeimogelijkheden? Kom dan snel eens langs om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hiervoor plan je gratis een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Vind het meubilair en de inrichting een beetje degelijk....

R

De kantoorruimtes zijn ruim opgezet, genoeg ruimte om in te werken.

Lekker veel lichtinval, ook wel prettig als je de hele dag op kantoor zit.

T

Het kantoor is te herkennen uit duizenden, top!!

K

Kantoorgebouw is prima, de ruimten zijn groot genoeg en het personeel is hartstikke vriendelijk.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prins Willem-Alexanderlaan 701

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen