Kantoorruimte huren Amsterdam Riekerpolder, John M. Keynesplein 1-27

Voorzieningen
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, John M.Keynesplein 1 min. lopen (86 m)
  • Treinstation Amsterdam Lelylaan 31 min. lopen (2,5 km)
  • Park 2 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan John M. Keynesplein 1-27

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het John M. Keynesplein (Riekerpolder)

In de Sloten- en Riekerpolder staat dit fraaie kantoorpand dat gebouwd is in 2008. Het pand is voorzien van energielabel A, hiermee voldoet het aan de nieuwste eisen. Doordat het kantoorpand een gebruiksoppervlakte van 37.157 m2 heeft, huren veel verschillende bedrijven reeds een kantoorruimte, denk hierbij aan boekhoudkantoren, beleggingsinstellingen en recruiters.

Huurprijzen, kantoor John M. Keynesplein, Amsterdam

In dit eigentijdse kantoorpand aan het John M. Keynesplein in Amsterdam zijn verschillende kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Het gaat om ruimten van 68 m2, 99 m2 en 108 m2. Voor de grootste ruimte van 108 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1710,-. Voor de ruimte van 68 m2 betaal je €1076,67,- per maand. Bij deze huurprijzen zijn de servicekosten inbegrepen. Voor meer informatie over de te huren ruimtes en de bijbehorende huurprijzen kun je contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants.

John M. Keynesplein: 24/7 toegang, een lift en een bemande receptie

Dit hoogwaardige kantoorpand aan het John M. Keynesplein beschikt over tal van aanvullende services. Zo heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast beschikt het pand over een bemande receptie, zij zullen tevens de post voor je verwerken. Verder is er nog een lift en een vergaderruimte aanwezig in dit kantoorpand. Het kantoorpand heeft een eigen parkeergarage waar jij je eigen parkeerplek kan huren. Wat helemaal mooi meegenomen is, is dat je gasten gratis kunnen parkeren. En ook internet is inbegrepen, hoef je je hier ook geen zorgen meer om te maken.

Locatie en bereikbaarheid, John M. Keynesplein, Amsterdam

Het pand is erg goed bereikbaar per eigen- en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 2 minuten lopen. Daarnaast ligt treinstation Amsterdam Lelylaan op slechts 2 kilometer afstand van jouw kantoorruimte. Ook met de metro kan je goed bij het kantoorpand komen, metrohalte Sneevlietweg ligt namelijk op een kleine 10 minuten lopen afstand. Ook gaat er de gehele dag een pendelbus op en neer vanaf het metrostation. Voor autoliefhebbers is het pand ook uitstekend te bereiken. Vanaf de A10 is het nog slechts 4 minuten rijden naar kantoor. Een uitstekende werklocatie, ook om gasten te ontvangen!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het John M. Keynesplein?

Zie jij het al zitten om je eigen kantoorruimte te huren in een kantoorpand met een professionele en zakelijke uitstraling? Kom dan gezellig eens langs om een kijkje te nemen aan het John M. Keynesplein in Amsterdam. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan John M. Keynesplein 1-27 in Amsterdam Riekerpolder

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Mooie kantoorruimtes worden hier aangeboden.

Alles ziet er netjes en verzorgd uit, erg belangrijk.

K

Top locatie!

Een pand met goede voorzieningen en een prettige service.

A

Voldoet aan alle verwachtingen.

M

Goede services erbij.

Fijn dat ik altijd toegang heb tot mijn kantoor.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan John M. Keynesplein 1-27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner