Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Witbolstraat 9

4 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Mosplein 7 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 31 min. lopen (2,6 km)
  • Park 8 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Witbolstraat 9 in Amsterdam Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Witbolstraat in Amsterdam (Noord)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Noord? In dit kantoorpand aan de Witbolstraat huur je werkplekken voor een ontzettend mooie maandprijs op het industrieterrein van Amsterdam Noord. Het kantoorgebouw staat hier sinds 1994 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 515 m2. Het pand is voorzien van goede voorzieningen en faciliteiten en heeft zelfs een lekker dakterras. Ook de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto is goed.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 8 werkplekken beschikbaar voor vijf dagen in de week. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €160,-. Op dit moment zijn de kantoorruimten gemeubileerd maar de opstelling is in overleg altijd naar eigen wens in te delen. Benieuwd naar alle mogelijkheden in dit representatieve kantoorpand? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een snelle internetverbinding, pantry en parkeerplaatsen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Witbolstraat in Amsterdam Noord, huur je in een kantoorpand die is voorzien van vele services en faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik maken van super snel internet, snel en efficiënt werken is hier dus zeker mogelijk, een pantry en parkeerplaatsen. Zo kun je elke dag zorgeloos naar je werk rijden en hoef jij je niet druk te maken over het zoeken naar een parkeerplek. Ook is de schoonmaak voor zowel de algemene ruimten als de werkplekken geregeld en is het pand goed beveiligd.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is vlak naast de bushalte Amsterdam, Mosplein gelegen. Binnen een klein kwartiertje ben je via deze lijn op het centraal station van Amsterdam. Opritten van verschillende snelwegen zoals de; A10, A8 en A5 liggen op een korte rijafstand. Binnen 10 minuten bereik jij vanaf de snelweg je kantoorruimte.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Witbolstraat in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te huren aan de Witbolstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in jouw zoektocht naar een werkplek aan de Witbolstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Voor maar €160,- in de maand huur ik in dit kantoorpand een werkplek!

Goedkoper krijg je het niet......

T

Goede flexplek op een mooie locatie

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Witbolstraat 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen