Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Wilgenweg 22C

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wilgenweg 22C in Amsterdam Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wilgenweg in Amsterdam (Noord)

Ben jij op zoek naar een werkplek in Amsterdam Noord, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Wilgenweg. Hier zijn momenteel een aantal werkplekken beschikbaar voor de verhuurd. Naast een comfortabel bureau mag ja ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Wat deze zijn? Plan een rondleiding in en ontdek het zelf. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog slechts 3 werkplekken beschikbaar in de kantoorruimte. Voor de werkplekken in deze goed afgewerkte kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €255,- per maand. Dit is exclusief servicekosten, deze bedragen maandelijks slechts €40,-. Daarnaast ben je erg flexibel met het afsluiten van een huurovereenkomst, zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je 6 maanden of juist 12 maanden een werkplek wilt huren. Benieuwd naar de overige huurvoorwaarden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk en een lunch

Wanneer je een werkplek huurt in de kantoorruimte aan de Wilgenweg in Amsterdam Noord bepaal jij je eigen werktijden, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk voor alle huurders. Ideaal wanneer jij niet precies weet op welke momenten jij gebruik wilt maken van jouw werkplek, of dit nu in de avonduren of in het weekend is. Daarnaast wordt er hier dagelijks voor een verse lunch gezorgd, voor slechts €3,- per dag geniet jij van een lekkere lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is in Amsterdam Noord gevestigd, deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar. Vanaf het kantoorpand is het slechts enkele minuten rijden via de s116 naar de dichtstbijzijnde oprit van de rijksweg A10. De auto kun je op eigen terrein voor de deur parkeren, makkelijk en snel. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts enkele minuten lopen en heeft verschillende verbindingen richting het hartje van de hoofdstad. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wilgenweg in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een werkplek in de kantoorruimte te huren aan de Wilgenweg in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij het huren van een kantoorruimte aan de Wilgenweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Super fijne werkruimte.

Ruime werkplekken met veel (dag) licht. Een aparte ruimte waar je kunt overleggen en klanten kunt ontvangen. Lunch wordt centraal geregeld in het gebouw, veel keuze tegen een heel redelijk bedrag. Een aanrader!

L

Dichtbij centraal station, mooi gebouw met veel licht en fijne voorzieningen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wilgenweg 22C

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen