Amsterdam Noord, Toetsenbordweg 55A

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Toetsenbordweg (Noord)

Een kantoorruimte huren in Amsterdam Noord? Dat kan aan de Toetsenbordweg. Dit kantoorpand is gelegen in de buurt Buiksloterham en is gebouwd in het jaar 2014. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand is 1091 m2. Slechts 1 kantoorruimte is te huur in dit fraaie kantoorgebouw, dus wees er snel bij!

Huurprijzen, kantoorruimte Toetsenbordweg, Amsterdam

Zoals gezegd is er momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorgebouw. Het betreft een kantoorruimte van 40 m2. Deze ruimte is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €2500,-. Huren tegen flexibele huurvoorwaarden behoort tot de mogelijkheden. Maar wees er snel bij, dit is een populaire werklocatie!

Toetsenbordweg: fitnessruimte, pantry en 24/7 toegang

De voorzieningen in dit kantoorpand aan de Toetsenbordweg in Amsterdam zijn van hoog niveau. Zo is er onder meer een fitnessruimte aanwezig. Vind jij het fijn om na werktijd nog lekker een uurtje te sporten? Dan is dit geen probleem! Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry waar jij 's ochtends gemakkelijk een kopje koffie kunt zetten. Daarnaast heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Op deze manier kun je jouw eigen werktijden bepalen.

Locatie en bereikbaarheid, Toetsenbordweg, Amsterdam

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is uitstekend. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Keerkringpark en ligt op een loopafstand van 12 minuten. Liever met de auto naar je werk reizen? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Toetsenbordweg?

Wil jij net als enkele softwareontwikkelaars en belastingconsulenten ook een kantoorruimte huren in dit fraaie kantoorgebouw? Wees er dan snel bij. Plan een rondleiding in en neem vrijblijvend een kijkje!

2 beoordelingen Toetsenbordweg

Een kantoorruimte aan het water, wie wil dat nou niet?

Na werktijd sport ik regelmatig in de aanwezige gym, heerlijk!

Heel mooi ruim pand op een geweldige locatie, ideaal voor een wandeling in de pauze

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!