Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Spijkerkade 3

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Hamerstraat 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 26 min. lopen (2,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Noorderpark 8 min. lopen (0,6 km)
 • Park 3 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Spijkerkade 3 in Amsterdam Noord

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 170 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 3 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 120 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Spijkerkade in Amsterdam (Noord)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit gave en representatieve kantoorpand. Op de gunstige locatie zijn op dit moment meerdere werkplekken beschikbaar voor een mooie prijs. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1918, maar binnen is het volledig gerenoveerd. Er is een gave industriële look gecreëerd waar werken en ontspanning dicht bij elkaar komen.

Huurprijzen

De beschikbare werkplekken zijn te vinden in een grote openbare ruimte. De bureaus wisselen erg van stijl waardoor er één grote creatieve broedplaats is ontstaan. Het onderlinge contact tussen de huurders is goed. Er worden vaak gezellige lunches georganiseerd en de vrijdagmiddagborrels worden zeker niet overgeslagen. Het is mogelijk om een werkplek te huren voor 3 dagen per week, voor een maandelijks bedrag van €220,-. Wil jij het liefst een vaste fulltime werkplek huren? Hier betaal je een vastbedrag van €270- voor per maand. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte met werkplekken wilt huren aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele services en faciliteiten in het kantoorpand. Het grootste voordeel zijn toch wel de parkeerplekken voor de deur, waar je de auto kunt parkeren. Dit zie je niet vaak in Amsterdam! Ook zijn er vergaderruimten aanwezig, erg handig voor als er klanten langs komen of voor het geven van een presentatie. Deze vergaderruimten zijn ook voorzien van meerdere (technische) faciliteiten. Gebruik maken van de film-/fotostudio? Dat kan! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg gunstig in Amsterdam Noord gelegen, met de auto en het openbaar vervoer is het namelijk makkelijk bereikbaar. De Noord/Zuid lijn is om de hoek en heeft een rechtstreekse verbinding heeft met Amsterdam Centraal. De A10 en A8 liggen ook maar een paar kilometer van het kantoorgebouw af. In de nabije omgeving zijn er gezellige cafés, leuke winkels en goede restaurants te vinden. Ook erg gezellig om na een werkdag even naar toe te gaan.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast over het huren van een werkplek in een kantoorruimte aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Hoeveel dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Spijkerkade.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Leuke opzet..

de werkplekken in 1 grote openbare ruimte!

M

Wanneer je het over een originele en goed uitziende kantoorruimte hebt, dan heb je het over deze locatie!

Fantastisch om te zien dat de huiselijke sfeer in combinatie met de zakelijke kant zorgen voor een comfortabele werkplek.

S

Hele creatieve plek!

Erg leuk

M

heel leuk pand!!

Fijne sfeer, zeer tevreden hieroverWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Spijkerkade 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen