Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Papaverweg 34

Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Papaverweg 34 in Amsterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 545 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 545 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Papaverweg in Amsterdam

In dit prachtige kantoorpand aan de Papaverweg in Amsterdam kun jij een fijne kantoorruimte gaan huren. Het kantoorpand heeft momenteel enkele zeer representatieve kantoorkamers beschikbaar en is direct beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij beantwoorden graag jouw vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

In dit kantoorpand zijn verschillende kantoorkamers beschikbaar verdeeld over 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte van 26m2 (foto 1 en 2). Deze kantoorunit huur je al voor €550,- per maand. Op de 2de verdieping bevindt zich eveneens een kantoorruimte van 26m2 met dezelfde huur prijs. Deze ruimte zou je kunnen combineren met een kantoorruimte van 100m2 die per maand €1.300,- kost. Deze combinatie huur je voor slecht €1.700,- per maand. Daarnaast is er op de 2de verdieping nog een kantoorkamer beschikbaar van 20m2 (foto 3 en 4) die slechts €445,- per maand kost. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent.

Prettige werkomstandigheden, voldoende parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Papaverweg in Amsterdam beschik jij altijd over prettige werkomstandigheden. Door de aanwezigheid van een airconditioning en een centraal verwarmingssysteem regel je gemakkelijk de gewenst temperatuur. Het pand heeft een eigen parkeergelegenheid waardoor jij en je bezoekers altijd over een beschikbare parkeerplek beschikken. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk. Dat is wel zo prettig wanneer jouw werktijden de gebruikelijke kantooruren een keer passeren. Jij kunt kiezen om een gemeubileerde kantoorkamer te huren maar je mag jouw werkplek natuurlijk ook zelf inrichten. Wellicht biedt de Office Planner tool van SKEPP jou een helpende hand. Met deze tool kun je virtueel je eigen kantoorunit inrichten met stijlvol en hoogwaardig kantoormeubilair.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie in Amsterdam Noord. De omgeving is rijk aan creatieve ondernemers en bedrijven die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Het brede assortiment aan horecagelegenheden maakt het voor jou mogelijk om jezelf tijdens een dag hard werken jezelf van een heerlijke lunch te voorzien. Jouw nieuwe kantoorkamer is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rijden bereik je de op- en afritten van de A10. Door de aanwezigheid van meerdere bushaltes in de omgeving kun gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer en bereik je gemakkelijk het Amsterdam Centraal Station.

Kantoorruimte huren aan de papaverweg in Amsterdam?

Wil jij een geschikte kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Papaverweg in Amsterdam? Neem dan contact op met onze vastgoed consultants. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen gaan bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Papaverweg 34

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen