VERHUURD

Amsterdam Noord, Overhoeksplein 2***

5 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Noord!

Kantoorruimte te huur aan het Overhoeksplein in Amsterdam Noord

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte in Amsterdam Noord? Goede keuze want Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en wordt gezien als één van de nieuwe zakelijke hotspots van Amsterdam.

Kantoorruimte aan het Overhoeksplein nabij het IJ

In het kantoorgebouw aan het Overhoeksplein in Amsterdam, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het pand dat in 2013 geopend is, ligt vlakbij Het IJ. Een rustige omgeving waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. U heeft de mogelijkheid om hier een werkplekken in een kantoorunit te huren. In een unit werken zodoende vaak meerdere bedrijven. Bij voldoende werkplekken kunt u natuurlijk ook de gehele unit huren. U kunt een contract aangaan voor de duur van minimaal een maand tot maximaal vijf jaar.

Huur een werkplek voor maar €99,- per maand!

Werkplekken zijn te huur vanaf €99,- per werkplek per maand. De service in het kantoorgebouw is van hoog niveau. Er is bijvoorbeeld een receptie in het pand. Eet- en drinkgelegenheden zijn aanwezig in de omgeving.

Amsterdam Noord, de nieuwste kantoren-hotspot van Amsterdam

Dus bent u op zoek naar een werkplek of kantoorunit in Amsterdam Noord? Laat u verrassen door dit concept en plan bij SKEPP uw eigen gratis rondleiding in!

2 beoordelingen Overhoeksplein

Ik zocht eigenlijk een kantoor in Oud-Zuid, totdat ik via SKEPP terechtkwam bij deze locatie in Noord. De huurprijzen hier zijn gunstiger dan in Zuid, dus een prima optie voor mijn bedrijf!

Een half jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en zoek nu een kantoorruimte.

Als startende onderneming is dit een betaalbare optie op een toffe locatie aan het water! Het pand is modern ingericht en heeft een energieke sfeer, wat goed aansluit bij mijn onderneming.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!