Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Overhoeksplein 2***

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overhoeksplein 2*** in Amsterdam Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur aan het Overhoeksplein in Amsterdam Noord

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte in Amsterdam Noord? Goede keuze want Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en wordt gezien als één van de nieuwe zakelijke hotspots van Amsterdam.

Kantoorruimte aan het Overhoeksplein nabij het IJ

In het kantoorgebouw aan het Overhoeksplein in Amsterdam, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het pand dat in 2013 geopend is, ligt vlakbij Het IJ. Een rustige omgeving waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. U heeft de mogelijkheid om hier een werkplekken in een kantoorunit te huren. In een unit werken zodoende vaak meerdere bedrijven. Bij voldoende werkplekken kunt u natuurlijk ook de gehele unit huren. U kunt een contract aangaan voor de duur van minimaal een maand tot maximaal vijf jaar.

Huur een werkplek voor maar €99,- per maand!

Werkplekken zijn te huur vanaf €99,- per werkplek per maand. De service in het kantoorgebouw is van hoog niveau. Er is bijvoorbeeld een receptie in het pand. Eet- en drinkgelegenheden zijn aanwezig in de omgeving.

Amsterdam Noord, de nieuwste kantoren-hotspot van Amsterdam

Dus bent u op zoek naar een werkplek of kantoorunit in Amsterdam Noord? Laat u verrassen door dit concept en plan bij SKEPP uw eigen gratis rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Ik zocht eigenlijk een kantoor in Oud-Zuid, totdat ik via SKEPP terechtkwam bij deze locatie in Noord.

De huurprijzen hier zijn gunstiger dan in Zuid, dus een prima optie voor mijn bedrijf!

K

Een half jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en zoek nu een kantoorruimte.

Als startende onderneming is dit een betaalbare optie op een toffe locatie aan het water! Het pand is modern ingericht en heeft een energieke sfeer, wat goed aansluit bij mijn onderneming.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overhoeksplein 2***

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen