Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, NDSM plein 32

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Klaprozenweg 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 43 min. lopen (3,6 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan NDSM plein 32 in Amsterdam Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het NDSM plein in Amsterdam (Noord)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het NDSM plein in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit unieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2013 en gelegen op een top locatie in Amsterdam. Het is namelijk makkelijk bereikbaar en ook verschillende koffietentjes zijn op loopafstand bereikbaar. Aan services en faciliteiten ontbreekt het ook niet aan het NDSM plein, alles is goed verzorgd zodat jij je volledig kunt richten op je core business. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is 1 grote kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het is een grote kantoorunit met een totale oppervlakte van 321 m2. De kantoorruimte beschikt over een grote werkplaats waar veel werkplekken kunnen worden gerealiseerd, maar er zijn ook afgesloten ruimten aanwezig. Handig wanneer je een belangrijk telefoongesprek hebt of een collega onder 4 ogen wilt spreken. De kantoorruimte is te huur voor een maandelijks bedrag van €5617,-. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkplek te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een receptie, pantry en schoonmaakservice

Het huren van een kantoorruimte aan het NDSM plein in Amsterdam Noord brengt vele voordelen met zich mee, zoals eerder aangegeven zijn de services en faciliteiten in het kantoorgebouw goed geregeld. Zo is er bij binnenkomst in de centrale entree een gemeenschappelijke receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen eventueel je helpen bij administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van de post. In het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig, hier kun je dagelijks jezelf voorzien van een heerlijk kopje koffie/thee. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! De schoonmaak wordt namelijk voor je gedaan.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw werkplek is straks makkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende snelwegen zoals de A10, A8 en A5 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 5 minuut lopen en de buslijn heeft een directe aansluiting op het centraal station van Amsterdam. Naast de bushalte ligt het pand ook op 1 minuut lopen van de NDSM pont die tussen CS en de NDSM vaart.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het NDSM plein in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan het NDSM plein in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het NDSM plein.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Mooie grote ruimtes en de receptie is erg handig.

R

Fijne locatie in Amsterdam Noord, erg tevreden

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan NDSM plein 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner