VERHUURD

Kanaalspoor 50

  • Schoonmaak

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Noord!

Voordelig kantoorruimte huren in dit moderne kantoorpand aan het IJ in Amsterdam

Bent u op zoek naar een geschikte kantoorlocatie in Amsterdam? In dit kantoorgebouw huurt u aan het IJ, maakt u gebruik van hoogwaardige voorzieningen als een bedrijfsrestaurant en werkt u op een goed bereikbare locatie in de nabijheid van de snelweg A10. Het betreft een iconisch kantoorgebouw aan het Kraanspoor in Amsterdam, een plek waar u graag een kantoorruimte huurt!

Flexwerkplek huren aan het Kraanspoor in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een flexwerkplek in onze hoofdstad, bent u in dit kantoorpand aan het Kraanspoor in Amsterdam aan het juiste adres. U hoeft bij wijze van spreken alleen uw laptop op te starten en u kunt beginnen met werken. Er staat een bureau voor u klaar met opslagruimte, waar u uw werkzaamheden uit kunt voeren. Kortom, het is prettig om kantoorruimte te huren op deze locatie. 

Voordelig huren in Amsterdam: slechts €350,- per maand

Wordt u al enthousiast over dit kantoorgebouw aan het Kraanspoor in Amsterdam? Dan is het ongetwijfeld belangrijk om de huurprijs van een flexwerkplek in dit kantoorpand te weten. U huurt hier al een flexwerkplek vanaf €350,- per maand. Voor deze unieke locatie aan het IJ is dit geen hoge huurprijs voor kantoorruimte. 

Receptie, bedrijfsrestaurant en pantry aanwezig in dit kantoorpand

In dit kantoorpand maakt u gebruik van de aanwezige voorzieningen en de services van bijvoorbeeld de receptionisten, naast het gemak van een kantoorruimte. Een bijkomend voordeel is het bedrijfsrestaurant. Daarnaast is er een pantry, een loungeruimte en ruimte om te parkeren. Met andere woorden, het voorzieningenniveau is hoog in dit kantoorpand. 

Plan een rondleiding en zie de mogelijkheden van dit kantoor

Het is gratis en geheel vrijblijvend: een rondleiding plannen bij SKEPP. Bent u dus overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand of twijfelt u nog tussen het uitgebreide kantorenaanbod? Het is hoe dan ook verstandig om een rondleiding te plannen door dit kantoorgebouw, zodat u ziet hoe het is om kantoorruimte te huren aan het Kraanspoor in Amsterdam. 

Kantoorruimte te huur in Amsterdam aan het IJ Kanaalspoor 50 Amsterdam Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!