Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Kanaalspoor 50

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kanaalspoor 50 in Amsterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kraanspoor (Amsterdam Noord) 

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord? In dit kantoorgebouw huur je aan het IJ, maak je gebruik van hoogwaardige voorzieningen als een bedrijfsrestaurant en werkt je op een goed bereikbare locatie in de nabijheid van de snelweg A10. Het betreft een iconisch kantoorgebouw aan het Kraanspoor in Amsterdam wat gebouwd is in 2008 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 8627 m2, een plek waar je graag een kantoorruimte huurt!

Huurprijzen

Wanneer je opzoek bent naar een flexwerkplek in onze hoofdstad, bent je bij dit kantoorpand aan het juiste adres. Er staat een bureau voor je klaar met opslagruimte, waar je je werkzaamheden uit kunt voeren. Je huurt hier al een flexwerkplek vanaf €350,- per maand. Voor deze unieke locatie aan het IJ is dit geen hoge huurprijs voor kantoorruimte. Let op, op dit moment zijn er geen werkplekken en kantoorruimten beschikbaar.

Receptie, bedrijfsrestaurant en een pantry

In dit kantoorpand aan het Kraanspoor in Amsterdam, maak je gebruik van de aanwezige voorzieningen en de services van bijvoorbeeld de receptionisten, zij zullen jou ondersteunen in binnenkomende telefonie en postverwerking. Een bijkomend voordeel is het bedrijfsrestaurant, hier kun je in je pauze heerlijk genieten van luxe gezonde broodjes en de heerlijkste koffie. Daarnaast is er een pantry, een loungeruimte en een ruim aantal parkeerplekken. Met andere woorden, het voorzieningenniveau is hoog in dit kantoorpand. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorpand is zeker goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je hoeft maar slechts 6 minuten te lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Stenendokwek) naar je werkplek. Wanneer je met de auto wil reizen zal dit ook zeker geen problemen opleveren. De snelweg (A8) is slechts 3,5 kilometer van je kantoor verwijderd. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kraanspoor?

Het is gratis en geheel vrijblijvend: een rondleiding plannen aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord. Ben je dus overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand of twijfel je nog tussen het uitgebreide kantorenaanbod? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Tof pand met veel voorzieningen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kanaalspoor 50

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen