Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Grasweg 49

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grasweg 49 in Amsterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Grasweg in Amsterdam (Noord)

Wil jij graag op een leuke en goed bereikbare locatie een kantoorruimte huren in Amsterdam Noord? Zoek dan niet langer, in dit kantoorgebouw aan de Grasweg is een werkplek in een leuke kantoorruimte beschikbaar. Het kantoorpand is gevestigd in Buiksloterdam, een opkomend industrieel bedrijventerrein waar wonen en werken samen komen. Het is een unieke locatie om te werken met prachtig uitzicht over het IJ. Wil jij graag een kijkje komen nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

In het kantoorpand is een kantoorruimte van 10 m2 aanwezig. In deze kantoorruimte is een vaste fulltime werkplek beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorruimte is pas geleden opgeknapt en voorzien van een groot bureau en bureaustoelen. In deze kantoorruimte huurt ook nog iemand anders een werkplek, maar werkt voor het grootste gedeelte uit huis. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €200,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een werkplek huurt in de kantoorruimte aan de Grasweg in Amsterdam Noord, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Je kunt namelijk op deze locatie 24/7 gebruik maken van jouw werkplek, of dit nou in de avonduren of in het weekend is. Je hebt altijd veel vrijheid en kun dus je eigen werktijden bepalen. In de kantoorruimte is ook een pantry aanwezig waar koffie/thee gezet kan worden, een koelkast en magnetron aanwezig zijn. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand gevestigd op een gunstige locatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Reis je met de auto naar je werk? Dan bereik je vanaf de rijksweg A10 binnen enkele minuten jouw kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan loop je binnen een kwartiertje naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Grasweg in Amsterdam Noord?

Wil jij graag de werkplek in de kantoorruimte aan de Grasweg in Amsterdam Noord huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je eerst wat meer informatie ontvangen over deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Grasweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Grasweg 49

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen