Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Gedempt Hamerkanaal 175

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gedempt Hamerkanaal 175 in Amsterdam Noord

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 1.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam (Noord)

Ben jij op zoek naar een goed afgewerkte kantoorruimte in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan het Gedempt Hamerkanaal! Hier is een prachtige kantoorruimte te huur voorzien van alle benodigde services en faciliteiten. Naast de comfortabele werkplekken is ook de ligging van het kantoorpand prima, met zowel de auto als het openbaar vervoer bereik jij iedere ochtend jouw fijne werkplek. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over dit fijne plekje.

Huurprijzen

De kantoorruimte die beschikbaar is, heeft een totale oppervlakte van 85 m2. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €1800,-, dit is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. De borgsom van deze kantoorunit bedraagt slechts 2 maanden huur. De kantoorruimte wordt gemeubileerd opgeleverd, ideaal! Je kunt, wanneer je deze kantoorruimte huurt, direct aan de slag! Wil je graag deze kantoorruimte bekijken? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

24/7 toegankelijk en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en services. Zo is het kantoorgebouw 24/7 toegankelijk en kun jij jouw eigen werktijden bepalen. Of je nu ’s avonds iets langer door gaat of in het weekend juist wil terug komen voor de laatste werkzaamheden. Je kunt je spullen met een gerust hart achterlaten, het kantoorpand is goed beveiligd met een inpandig alarmsysteem. Daarnaast is er een pantry aanwezig, een fijne plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten voor jezelf en/of een collega.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is vanaf de A10 binnen enkele minuten te bereiken. De auto kun je vervolgens parkeren op openbare parkeerplekken. Je kunt makkelijk een goedkope vergunning aanvragen bij de gemeente. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een korte loopafstand bereik je een tramstation, deze tramlijn heeft een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord?

Wil jij graag de beschikbare kantoorruimte huren aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in via onze website. Heb je hier hulp bij nodig of wil je graag eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder met het huren van een kantoorruimte aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gedempt Hamerkanaal 175

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen