Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Gedempt Hamerkanaal 135

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Tosaristraat 32 min. lopen (2,9 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 31 min. lopen (2,6 km)
 • Park 8 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (84 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gedempt Hamerkanaal 135 in Amsterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 295 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 3 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 195 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam (Noord)

Wil jij graag een werkplek huren aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord? Dan is dit compleet gerenoveerde kantoorgebouw misschien wel iets voor jou. Je huurt hier werkplekken voor een goede prijs/kwaliteit verhouding in een pand met een totale gebruiksoppervlakte van 16.048 m2. Het is een Ruim en authentiek gebouw met een top locatie!

Huurprijzen

Er is een grote kantoorruimte van 80 m2 te huur voor een maandelijks bedrag van €1600,- daarnaast zijn er ook nog meerdere werkplekken beschikbaar. Je huurt hier een fulltime werkplek voor maar een maandelijks bedrag van €295,-. Dit zijn leuke prijzen in het creatieve centrum van Amsterdam Noord. In het kantoorgebouw is ook een bedrijf actief. Zij zitten in de online marketing en kunnen je wanneer je een werkplek huurt, stimuleren in zowel professionele als persoonlijke groei. Het is voornamelijk bedoeld voor 'de nieuwe generatie' ondernemers. Er worden namelijk ook voor de jonge ondernemers workshops en spoedcursussen gegeven.

Pantry en high speed internet

De werkplekken aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord zijn zo gecreëerd dat jij je heerlijk op je gemak voelt en in een comfortabele omgeving kunt werken. Dit komt onder andere door de vele voorzieningen en faciliteiten die aanwezig zijn in dit kantoorgebouw. Zo is er een luxe pantry aanwezig die van alle gemakken is voorzien en is er high speed internet aanwezig wat voor snel en efficiënt werken zorgt. Je werkplek beschikt over een grote tafel met een gave design stoel.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je een werkplek huurt aan het Gedempt Hamerkanaal in nieuwe creatieve centrum van Amsterdam Noord, heb je een uniek uitzicht over de rivier de IJ. Binnen 2 minuten fietsen zit je op de veerboot die je afzet bij het centraal station. In de nabije omgeving zijn er veel gezellige cafés gevestigd en kun je de laatste boodschappen na werktijd voor thuis halen in de supermarkt, ideaal. Het kantoorgebouw is een unieke en ideale locatie voor het organiseren van evenementen. Er zijn 2 verdiepingen beschikbaar voor een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een privédiner of workshops. Het is een gemakkelijk toegankelijke locatie waar je een unieke ervaring beleefd.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast over het huren van een werkplek aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam (Noord)? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Een zeer fijne werkplek met een geweldig uitzicht op het IJ.

Ruim en van alle gemakken voorzien.De locatie is goed te bereiken vanaf Amsterdam CS en er is altijd plek om te parkeren.

B

Werken op een toplocatie!

In dit kantoorpand huur je met vele andere jonge ondernemers een gave werkplek. Samen lunchen, een gezellige bar, leuke feestjes en een stoer interieur zorgen ervoor dat de sfeer op kantoor goed is. Een echte aanrader om je onderneming in deze creatieve omgeving te vestigen.

N

Goede prijs voor een goed kantoorruimte en goede locaiteWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gedempt Hamerkanaal 135

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen