Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Asterweg 20K5

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Asterweg 20K5

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Asterweg in Amsterdam (Noord)

Wil jij graag een werkplek huren in een gezellige kantoorruimte in Amsterdam Noord? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorpand aan de Asterweg. Hier zijn nog enkele werkplekken te huur in een leuke kantoorkamer waar momenteel verschillende ondernemers zich al hebben gevestigd. Wat deze locatie zo geschikt maakt? De goede ligging en de aanwezige faciliteiten. Wil jij graag langs komen bij deze kantoorunit om te kijken of dit jouw ideale werkplek is? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 4 werkplekken te huur voor €250,- per maand. Deze maandelijkse huurprijs is inclusief alle bijkomende servicekosten, dus ook het gebruik maken van internet, koffie en thee en zelf een heerlijke lunch in de middag. Wanneer je besluit te gaan huren aan de Asterweg, ben je gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Handig wanneer je niet exact weet hoe lang je gebruik wilt maken van je werkplek.

24/7 toegankelijk en een lunch

Het huren van een werkplek in de kantoorruimte aan de Asterweg in Amsterdam Noord brengt vele voordelen met zich mee. Je mag naast je werkplek gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten, zoals de 24/7 toegankelijkheid. Dit is ideaal wanneer je niet altijd op standaard werkdagen aan de slag wilt, in de ochtend het liefst zo vroeg mogelijk wilt starten of juist in de avonduren langer doorgaat. Dagelijks is er een ook een gezamenlijke lunch, lekker en handig!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gunstig gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij al snel de kantoorkamer. Vanaf de A10 is het slechts nog enkele minuten rijden via de s118 en je kunt vervolgens de auto op eigen terrein parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is slechts enkele minuten wandelen en is gelegen bij Amsterdam Mosplein. Daar in de buurt zijn ook enkele winkels te vinden zoals supermarkten en een Kruidvat!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Asterweg in Amsterdam Noord?

Zie jij het wel zitten om een van de beschikbare werkplekken te huren in de kantoorruimte aan de Asterweg in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt. Heb je nog wat vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Asterweg in Amsterdam.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Asterweg 20K5 in Amsterdam Noord

(Flex)werkplekken
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Asterweg 20K5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner