Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Singel 146

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Singel 146 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in het bruisende hart van Amsterdam!

Uitzicht op een gracht, in de omgeving allerlei horecagelegenheden én een creatieve werkplek in een stijlvol kantoorpand: dat is het vooruitzicht als u besluit om in dit kantoor een kantoorruimte te huren. Typisch Amsterdam. Maak bovendien gebruik van de lunchmogelijkheden, de gratis koffie en de vergaderruimte!

Een moderne werkplek beschikbaar in dit kantoorpand in Amsterdam

U huurt hier een werkplek als 'parttime member' en dan maakt u 2,5 per week gebruik van een werkplek. Of u huurt een eigen, volledig ingerichte werkplek als 'fulltime member'. Daar maakt u dan de hele week gebruik van. U huurt hier dus zowel flexibel kantoorruimte, als voor de lange termijn.

U huurt al een werkplek in het centrum van Amsterdam voor €187,50 per maand

Voor freelancers of zelfstandigen is het huren van een kantoorruimte in dit kantoor ideaal. Kiest u voor het 'parttime membership'? Dan betaalt u maandelijks €187,50 voor een werkplek. Als 'fulltime member' betaal je iedere maand een bedrag van €375,- euro voor een werkplek. De keuze is aan u!

Maak iedere dag gebruik van services als het brengen van een lunch!

Een overheerlijke lunch, lekker toch? U kunt elke dag een lunch laten bezorgen, zodat u niet zelf uw eten hoeft te regelen. Bovendien is er een vergaderruimte aanwezig, is er ruimte in de omgeving om uw auto te parkeren en is er gratis (!) koffie voorhanden. Kortom, over de aanwezige voorzieningen en services, naast het gemak van een kantoorruimte, hoeft men niet te klagen!

Plan direct 24/7 een rondleiding in bij SKEPP via het menu op deze pagina!

Kijk eens naar rechts: daar ziet u een menu waar u een rondleiding door dit kantoor inplant. Het voordeel van het inplannen van een rondleiding bij SKEPP is dat het geheel vrijblijvend is. Bekijk dus snel uw nieuwe kantoorruimte in Amsterdam!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Singel 146

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen