VERHUURD

Amsterdam Grachtengordel, Singel 146

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte te huur in het bruisende hart van Amsterdam!

Uitzicht op een gracht, in de omgeving allerlei horecagelegenheden én een creatieve werkplek in een stijlvol kantoorpand: dat is het vooruitzicht als u besluit om in dit kantoor een kantoorruimte te huren. Typisch Amsterdam. Maak bovendien gebruik van de lunchmogelijkheden, de gratis koffie en de vergaderruimte!

Een moderne werkplek beschikbaar in dit kantoorpand in Amsterdam

U huurt hier een werkplek als 'parttime member' en dan maakt u 2,5 per week gebruik van een werkplek. Of u huurt een eigen, volledig ingerichte werkplek als 'fulltime member'. Daar maakt u dan de hele week gebruik van. U huurt hier dus zowel flexibel kantoorruimte, als voor de lange termijn.

U huurt al een werkplek in het centrum van Amsterdam voor €187,50 per maand

Voor freelancers of zelfstandigen is het huren van een kantoorruimte in dit kantoor ideaal. Kiest u voor het 'parttime membership'? Dan betaalt u maandelijks €187,50 voor een werkplek. Als 'fulltime member' betaal je iedere maand een bedrag van €375,- euro voor een werkplek. De keuze is aan u!

Maak iedere dag gebruik van services als het brengen van een lunch!

Een overheerlijke lunch, lekker toch? U kunt elke dag een lunch laten bezorgen, zodat u niet zelf uw eten hoeft te regelen. Bovendien is er een vergaderruimte aanwezig, is er ruimte in de omgeving om uw auto te parkeren en is er gratis (!) koffie voorhanden. Kortom, over de aanwezige voorzieningen en services, naast het gemak van een kantoorruimte, hoeft men niet te klagen!

Plan direct 24/7 een rondleiding in bij SKEPP via het menu op deze pagina!

Kijk eens naar rechts: daar ziet u een menu waar u een rondleiding door dit kantoor inplant. Het voordeel van het inplannen van een rondleiding bij SKEPP is dat het geheel vrijblijvend is. Bekijk dus snel uw nieuwe kantoorruimte in Amsterdam!

Creatieve werkplek te huur voor zzp'ers in Amsterdam Singel 146 Amsterdam Grachtengordel Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!