Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Singel 102

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Gemeubileerd
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Singel 102 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Singel in Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Singel in Amsterdam biedt een geweldige mogelijkheid om flexibel een kantoorruimte te huren. Op deze locatie zijn momenteel diverse werkplekken beschikbaar. Wil jij een nette en fijne werkplek huren neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij zitten klaar voor al jouw vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen in dit prachtige kantoorpand.

Kantoorruimte huren

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Singel in Amsterdam is er veel mogelijk. Door de hoge mate van flexibiliteit kunnen veel van jouw wensen worden vervuld. Je huurt deze geweldige werkplekken al voor €250,- per maand inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent! 

Vergaderruimte, stijlvol gemeubileerd en prettige werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Singel in Amsterdam wordt jij van vele gemakken voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de representatieve vergaderruimte. Een fijne ruimte die perfect geschikt is voor het organiseren van een bijeenkomst. Zowel jouw eigen werkplek als de gezamenlijke ruimtes in dit Business Center zijn zeer stijlvol aangekleed. De warme sferen zorgen ervoor dat jij en je bezoekers zich snel thuis zullen voelen. Tijdens jouw werkdag geniet jij van prettige werkomstandigheden. De aanwezigheid van airconditioning en een centraal verwarmingssysteem creëren een fijne temperatuur. Bij jouw online werkzaamheden wordt jij optimaal ondersteund door het razend snelle WiFi netwerk. Voor het klaarmaken van een lekkere lunch of om van een welverdiende pauze te genieten kun je gebruik maken van de aanwezige pantry.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich in de bruisende grachtengordel van Amsterdam. Hier bruist het van vele creatieve ondernemers en bedrijven. Jouw nieuwe werkplek ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam. Met een paar stappen loop jij je midden in het centrum van Amsterdam. Hier zijn vele mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan de vele horecagelegenheden met gezellige terrasjes of de vele winkels. Dus ook voor een stukje ontspanning ben jij op deze locatie aan het juiste adres. Het Business Center ligt op enkele minuten lopen van Amsterdam Centraal Station dus is goed bereikbaar door middel van het openbaar vervoer.

Kantoorruimte huren aan de Singel in Amsterdam?

Wil jij met trots een werkplek huren aan de Singel in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen samen met jouw een bezichtiging inplannen op jouw nieuwe werkplek. De werkplekken zijn direct beschikbaar!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Singel 102

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen