VERHUURD

Amsterdam Grachtengordel, Prinsengracht 739-741

5 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 135 m2 in dit kantoorgebouw in Amsterdam Grachtengordel

Een statig grachtenpand met een monumentale gevel en een indrukwekkende uitstraling, zo is dit kantoorgebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam te omschrijven. Met veel winkels, hotels en restaurants in de nabijheid, werkt u hier in een bruisende omgeving. Welkom in Amsterdam Centrum!

Beschikbaarheid? Kantoorruimte op maat vanaf 135 te huur!

Op zoek naar een kantoorlocatie in Amsterdam Centrum? Aan de Prinsengracht huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 135 m2. U huurt hier in principe voor de lange termijn. Mocht u toch een flexibele huurperiode prefereren, dan is dat in overleg eventueel te bespreken. Wie wil dat nou niet, werken in dit authentieke kantoorpand?

Huurprijs aan de Prinsengracht: €235,- per m2 per jaar

Een belangrijk aspect in uw zoektocht naar de meest geschikte kantoorruimte is de huurprijs. In dit kantoorgebouw, met een eigen parkeergarage, huurt u een kantoorruimte op maat vanaf €235,- per m2 per jaar. Een realistische prijs voor een kantoorlocatie op deze prominente plek in Amsterdam Centrum!

Voorzieningen in dit kantoor: vergaderruimte, pantry en balkon

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte te huren, maakt u ook gebruik van de aanwezige faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een vergaderruimte maar ook een pantry. Daarnaast is er een balkon aanwezig. Voor de mensen die een hekel hebben aan traplopen: wees gerust, er is ook een lift in dit kantoorpand aan de Prinsengracht in Amsterdam Centrum.

Overtuigd van de mogelijkheden? Plan direct een rondleiding!

Neem een kijkje op deze locatie in Amsterdam Centrum en bekijk de beschikbare kantoorruimten in dit kantoor. Dit doet u door bij SKEPP gratis (!) een rondleiding te plannen. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!

2 beoordelingen Prinsengracht

Dit is denk ik één van de weinige kantoorpanden binnen de grachtengordel met voldoende parkeerruimte. Echt super!

Een kantoor in een authentiek grachtenpand!

Vriendelijke verhuurder, net kantoor op een mooi locatie.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!