Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Prinsengracht 739-741

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prinsengracht 739-741 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 135 m2 in dit kantoorgebouw in Amsterdam Grachtengordel

Een statig grachtenpand met een monumentale gevel en een indrukwekkende uitstraling, zo is dit kantoorgebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam te omschrijven. Met veel winkels, hotels en restaurants in de nabijheid, werkt u hier in een bruisende omgeving. Welkom in Amsterdam Centrum!

Beschikbaarheid? Kantoorruimte op maat vanaf 135 te huur!

Op zoek naar een kantoorlocatie in Amsterdam Centrum? Aan de Prinsengracht huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 135 m2. U huurt hier in principe voor de lange termijn. Mocht u toch een flexibele huurperiode prefereren, dan is dat in overleg eventueel te bespreken. Wie wil dat nou niet, werken in dit authentieke kantoorpand?

Huurprijs aan de Prinsengracht: €235,- per m2 per jaar

Een belangrijk aspect in uw zoektocht naar de meest geschikte kantoorruimte is de huurprijs. In dit kantoorgebouw, met een eigen parkeergarage, huurt u een kantoorruimte op maat vanaf €235,- per m2 per jaar. Een realistische prijs voor een kantoorlocatie op deze prominente plek in Amsterdam Centrum!

Voorzieningen in dit kantoor: vergaderruimte, pantry en balkon

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte te huren, maakt u ook gebruik van de aanwezige faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een vergaderruimte maar ook een pantry. Daarnaast is er een balkon aanwezig. Voor de mensen die een hekel hebben aan traplopen: wees gerust, er is ook een lift in dit kantoorpand aan de Prinsengracht in Amsterdam Centrum.

Overtuigd van de mogelijkheden? Plan direct een rondleiding!

Neem een kijkje op deze locatie in Amsterdam Centrum en bekijk de beschikbare kantoorruimten in dit kantoor. Dit doet u door bij SKEPP gratis (!) een rondleiding te plannen. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Dit is denk ik één van de weinige kantoorpanden binnen de grachtengordel met voldoende parkeerruimte.

Echt super!

J

Een kantoor in een authentiek grachtenpand!

Vriendelijke verhuurder, net kantoor op een mooi locatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prinsengracht 739-741

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen