Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Nieuwe Herengracht 123a

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwe Herengracht 123a in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 290 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorkamers
 • A70

  Ruimte: 62 m2
  Huurprijs: € 1.824 € 1.550 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorruimten
 • I130

  Ruimte: 127 m2
  Huurprijs: € 3.735 € 3.175 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan de Nieuwe Herengracht, hier heb je de mogelijkheid om een prachtige werkplek te huren in een comfortabele kantoorruimte. Niet alleen de locatie is gunstig, ook kun jij je op deze locatie KvK laten inschrijven en een postadres opnemen. Benieuwd van welke andere services en faciliteiten je kunt profiteren? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 6 werkplekken beschikbaar in een grote kantoorkamer. De werkplekken bestaan uit een bureau en goede bureaustoel. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €290,-, dit is inclusief servicekosten en exclusief BTW. Daarnaast huur je onder flexibele huurvoorwaarden. Nieuwsgierig welke dit zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen.

Vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een werkplek in de kantoorruimte aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam Grachtengordel huurt, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle andere voorzieningen. Zo zijn er in het kantoorpand ook 2 vergaderruimten aanwezig, erg handig voor een privé belletje of te gebruiken bij klantenbezoek. Het kantoorpand is voor jou als huurder 24/7 bereikbaar, zo kun je altijd jouw eigen werktijden bepalen. Het maakt dus niet uit of je ’s avonds langer door werkt of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. 

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt op deze locatie een werkplek midden in het centrum van Amsterdam, wie wil dat nou niet? De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er zijn op korte loopafstand verschillende bus en tramhaltes bereikbaar, maar ook Amsterdam Centraal Station is te voet goed te doen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan doe je er vanaf deze locatie iets langer over om de oprit van de A10 te bereiken, maar dit zal niet langer zijn dan een kwartiertje rijden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om op deze locatie aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen die je eerst beantwoord wilt hebben? Vraag het onze vastgoedconsultants! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwe Herengracht 123a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen