Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 433

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 433 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: € 1.389 € 1.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 1.944 € 1.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 1.278 € 1.150 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 2.222 € 2.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 92 m2
  Huurprijs: € 3.322 € 2.990 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in hartje Amsterdam, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan de Keizersgracht. Hier heb je de mogelijkheid om een prachtige kantoorruimte te huren op een toplocatie. De voorzieningen zijn goed gefaciliteerd en het lichtinval is top. Ben jij benieuwd en wil je graag een kijkje nemen? Bel dan met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment is er in dit kantoorpand één kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 93 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2290,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten. Ben jij benieuwd om welke servicekosten het gaat en welke overige huurvoorwaarden hier aan verbonden zijn? Neem dan contact met ons op. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de vergaderruimte. Het grote voordeel op deze locatie is dat jij als huurder jouw eigen werktijden mag bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. Het maakt niet uit of jij nu ’s avonds langer door werkt of juist in het weekend terug wilt komen om de laatste werkzaamheden af te ronden. Handig he? Daarnaast is er ook nog een kleine pantry aanwezig in het kantoorpand, handig voor het zetten van een lekker kopje koffie of thee.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is geweldig, je huurt hier een kantoorruimte midden in het centrum van Amsterdam. Wanneer je met de auto naar je werkplek wilt reizen ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde rijkswegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Om de hoek zitten verschillende tram- en bushaltes met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij een nieuwe kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Mooie stijl van inrichting binnen het pand.

Alles rondom het kantoorpand is uitstekend geregeld. Goede faciliteiten, goede bereikbaarheid en goede communicatie met zowel SKEPP als de verhuurder.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 433

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen