Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 23

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Buiten Brouwersstraat 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 11 min. lopen (0,9 km)
  • Park 5 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 23 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Stop dan met zoeken! In dit kantoorgebouw zijn namelijk 2 representatieve kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Het is een ideale locatie, alles is op loopafstand makkelijk bereikbaar, denk aan de gezellige cafés en de vele winkels. Daarnaast zijn de services en faciliteiten in het kantoorpand ook goed geregeld. Nieuwsgierig? Plan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar. De kantoorkamers hebben een totale oppervlakte van 18 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €600,-. Dit bedrag is inclusief servicekosten en gekoppeld aan soepel huurcontract. De initiële duur is 12 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden. Het is ook mogelijk om beide kantoorunits te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijkheid en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorpand, waaronder de vergaderruimte. Een fijne plek om bijvoorbeeld met een klant af te spreken. Ook heb je de mogelijkheid om zelf je eigen werktijden te bepalen. Met de 24/7 toegankelijkheid kan dit ’s avonds of in het weekend zijn. Door de goede camerabewaking en het alarmsysteem in het kantoorgebouw kun jij aan het einde van de werkdag met een gerust hart alle werkspullen laten liggen, wel zo prettig!

Locatie en bereikbaarheid

Het monumentale kantoorpand is op een perfecte locatie in Amsterdam gelegen, namelijk midden in het centrum. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar. Verschillende op- en afritten zoals de A5, A10 en A8 zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 4 minuten tref je verschillende tram en bushaltes, deze lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Keizersgracht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Op een top locatie huur je hier een kantoorruimte.

Ze zijn praktisch ingericht en je maakt hier ook gebruik van veel voorzieningen, erg leuk!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen