Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 498

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Muntplein 2 min. lopen (0,2 km)
  • Metrostation Amsterdam, Muntplein 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 19 min. lopen (1,6 km)
  • Metrostation Rokin 7 min. lopen (0,5 km)
  • Park 3 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 498 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren midden in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in het prachtige kantoorgebouw aan de Herengracht. Het kantoorpand is gebouwd in 1770 en is sinds 1992 ingeschreven als rijksmonument. Niet alleen de voorzieningen in het kantoorpand zijn een pluspunt, de locatie is voor vele ondernemers een droom plek om zijn of haar organisatie hier te vestigen. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts 1 kantoorruimte te huur aan de Herengracht, dus wees er snel bij! Je betaald voor de kantoorkamer een maandelijks bedrag van €1100,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Naast het huren van een kantoorunit heb je ook de mogelijkheid om een werkplek te huren. Er zijn in totaal 15 werkplekken beschikbaar in een flexibele kantoorunit. Voor een werkplek betaal je een all-in bedrag van slechts €175,- per maand. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegang, schoonmaak service en een binnentuin

Een kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel brengt vele voordelen met zich mee, de services en faciliteiten in het kantoorgebouw zorgen voor comfortabel huren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je werkplek, jij bepaalt op welke dag en welk tijdstip van de dag je gebruikt maakt van jouw kantoorkamer. Daarnaast hoef jij je niet bezig te houden met het schoonmaken van je bureau, dit wordt voor jou gedaan! In de zomer lekker buiten werken of lunchen? Ook dit is mogelijk in de heerlijke binnentuin. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een prachtige locatie gevestigd in het centrum van Amsterdam. Alles is makkelijk op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de talloze cafeetjes, leuke winkels en goede restaurants. De dichtstbijzijnde bus- tramhalte ligt op slechts 5 minuten loopafstand, deze lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal. Reis je met de auto naar je werkplek? De dichtstbijzijnde rijkswegen zoals de A10 en A5 zijn met een rijafstand van 15 minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Spreekt jou het wel aan om een kantoorruimte te huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Plan dan snel je rondleiding in en bekijk het kantoor met eigen ogen. Onze vastgoedconsultants helpen je hier graag bij. Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Lekker ruim en mooie omgeving.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 498

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen