VERHUURD
Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 498

4 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren midden in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in het prachtige kantoorgebouw aan de Herengracht. Het kantoorpand is gebouwd in 1770 en is sinds 1992 ingeschreven als rijksmonument. Niet alleen de voorzieningen in het kantoorpand zijn een pluspunt, de locatie is voor vele ondernemers een droom plek om zijn of haar organisatie hier te vestigen. Benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts 1 kantoorruimte te huur aan de Herengracht, dus wees er snel bij! Je betaald voor de kantoorkamer een maandelijks bedrag van €1100,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Naast het huren van een kantoorunit heb je ook de mogelijkheid om een werkplek te huren. Er zijn in totaal 15 werkplekken beschikbaar in een flexibele kantoorunit. Voor een werkplek betaal je een all-in bedrag van slechts €175,- per maand. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegang, schoonmaak service en een binnentuin

Een kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel brengt vele voordelen met zich mee, de services en faciliteiten in het kantoorgebouw zorgen voor comfortabel huren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je werkplek, jij bepaalt op welke dag en welk tijdstip van de dag je gebruikt maakt van jouw kantoorkamer. Daarnaast hoef jij je niet bezig te houden met het schoonmaken van je bureau, dit wordt voor jou gedaan! In de zomer lekker buiten werken of lunchen? Ook dit is mogelijk in de heerlijke binnentuin.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een prachtige locatie gevestigd in het centrum van Amsterdam. Alles is makkelijk op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de talloze cafeetjes, leuke winkels en goede restaurants. De dichtstbijzijnde bus- tramhalte ligt op slechts 5 minuten loopafstand, deze lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal. Reis je met de auto naar je werkplek? De dichtstbijzijnde rijkswegen zoals de A10 en A5 zijn met een rijafstand van 15 minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Spreekt jou het wel aan om een kantoorruimte te huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Plan dan snel je rondleiding in en bekijk het kantoor met eigen ogen. Onze vastgoedconsultants helpen je hier graag bij. Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.

1 beoordelingen Herengracht

Lekker ruim en mooie omgeving.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!