Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 206

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Dam 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Amsterdam, Westermarkt 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 14 min. lopen (1,1 km)
  • Metrostation Rokin 10 min. lopen (0,8 km)
  • Park 1 min. lopen (24 m)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 206 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven maken gebruik van SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Herengracht aan de Grachtengordel. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte of werkplek te huren in een kantoorgebouw waar overal aan is gedacht. De kantoorkamers zijn heel flexibel in te delen, zo huur je altijd een kantoorruimte op maat. Daarnaast zijn de services en faciliteiten op deze locatie van hoog niveau. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog niet exact welke oppervlakten beschikbaar zijn voor de verhuur en welke prijzen hier aan zullen hangen. Wel maak je op deze locatie gebruik van een all-inclusief tarief. Dat houdt in dat je een gemeubileerde kantoorruimte kunt huren en voor de all-in prijs gebruik maakt van alle services in en rondom het kantoorgebouw. Ideaal wanneer jij snel jouw kantoorruimte wilt betreden of juist geen tijd kwijt wilt zijn aan het uitzoeken van het meubilair. 

Aanwezig personeel en belhokjes

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie. Zij kunnen je de hele werkweek ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere belhokjes aanwezig, een comfortabele plek waar je privégesprekken kunt voeren. Houd je niet van schoonmaken? De schoonmaakdienst in het kantoorgebouw zorgt er voor dat niet alleen de algemene ruimten en vergaderruimten worden schoongemaakt, maar ook jouw privékantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoorruimte op een prachtige locatie, namelijk in hartje Amsterdam. Veel voorzieningen zijn op korte loopafstand bereikbaar. Denk aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken ben je met de auto slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen, denk hierbij aan de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer? Om de hoek vind je meerdere tram- en bushaltes. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit prachtige kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 206

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen