Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 206

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 360 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 920 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Herengracht aan de Grachtengordel. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte of werkplek te huren in een kantoorgebouw waar overal aan is gedacht. De kantoorkamers zijn heel flexibel in te delen, zo huur je altijd een kantoorruimte op maat. Daarnaast zijn de services en faciliteiten op deze locatie van hoog niveau. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog niet exact welke oppervlakten beschikbaar zijn voor de verhuur en welke prijzen hier aan zullen hangen. Wel maak je op deze locatie gebruik van een all-inclusief tarief. Dat houdt in dat je een gemeubileerde kantoorruimte kunt huren en voor de all-in prijs gebruik maakt van alle services in en rondom het kantoorgebouw. Ideaal wanneer jij snel jouw kantoorruimte wilt betreden of juist geen tijd kwijt wilt zijn aan het uitzoeken van het meubilair.

Aanwezig personeel en belhokjes

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie. Zij kunnen je de hele werkweek ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere belhokjes aanwezig, een comfortabele plek waar je privégesprekken kunt voeren. Houd je niet van schoonmaken? De schoonmaakdienst in het kantoorgebouw zorgt er voor dat niet alleen de algemene ruimten en vergaderruimten worden schoongemaakt, maar ook jouw privékantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt hier een kantoorruimte op een prachtige locatie, namelijk in hartje Amsterdam. Veel voorzieningen zijn op korte loopafstand bereikbaar. Denk aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken ben je met de auto slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen, denk hierbij aan de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer? Om de hoek vind je meerdere tram- en bushaltes.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit prachtige kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!