Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 124

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 124 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 102 m2
  Huurprijs: € 3.852 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij een kantoorruimte huren in een uniek kantoorpand op een toplocatie in Amsterdam? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Herengracht. Hier heb je de mogelijkheid om een mooie kantoorruimte te huren wat voorzien is van alle faciliteiten voor jouw organisatie. Er zijn meetingrooms, lunchfaciliteiten en je kunt het kantoorpand 24/7 betreden. Zie jij deze locatie wel zitten en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment is er één mooie kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 102 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €3852,-. Dit is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten, maar exclusief BTW. De kantoorruimte wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, je hoeft dus niet eerst nog een plan op te stellen of langs een meubelwinkel. Je kunt direct aan de slag! Wil jij graag meer te weten komen over de huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een receptie en lunchfaciliteiten

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, wordt je altijd bij binnenkomst vriendelijk verwelkomt! Bij de centrale entree is een receptie, de receptionisten zorgen voor een vriendelijk ontvangst, maar kunnen bedrijven ook ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het aannemen van post, klanten ontvangen en telefoontjes aannemen. In het kantoorpand heb je ook de mogelijkheid om te lunchen. Handig wanneer je dit ’s ochtends bent vergeten of samen met een klant een hapje wilt eten op locatie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op een toplocatie in Amsterdam, namelijk hartje centrum. Het is een super fijne locatie om te werken, veel andere bedrijven zijn hier ook gevestigd, maar ook veel woningen zijn hier te vinden. Met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel deze locatie, op één minuut loopafstand van jouw werkplek is een tramhalte te vinden met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station. De A10 bereik je met de auto binnen 10 minuten rijden. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Paar weken terug een kijkje genomen bij het pand en was gelijk positief over de sfeer en de inrichting van het pand.

Zeker het aanraden waard!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 124

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen