VERHUURD
Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 104

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte huren aan de Herengracht (Centrum)

Dit monumentale kantoorpand in het centrum van Amsterdam, gelegen in de buurt Grachtengordel-West, is een van de mooiste locaties van onze hoofdstad. Het pand ligt werkelijk op een toplocatie. Op slechts 100 meter afstand vind je diverse restaurantjes en gezellige koffietentjes. Op dit moment huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw, denk bijvoorbeeld aan softwareontwikkelaars, filmproducenten en reclamebureaus. Een toffe creatieve werkomgeving dus!

Huurprijzen, kantoor Herengracht, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Herengracht zijn zowel (flex)werkplekken als individuele kantoorkamers. Je bepaalt in dit prachtige monumentale kantoorpand helemaal zelf op welke verdieping je wilt huren. Het minimale huurtermijn is zeer flexibel en in overleg is veel mogelijk. Momenteel zijn er helaas geen kantoorruimten beschikbaar.

Herengracht: een sociaal hart en supersnel internet

Hoogwaardige faciliteiten worden aangeboden in dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam. Er is een lift in het pand aanwezig, altijd handig als er meerdere verdiepingen zijn. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van het sociale hart ervoor dat je snel en gemakkelijk contact legt met medehuurders. Tevens is het een heerlijke ruimte om je even terug te trekken. Verder is er een supersnelle glasvezelverbinding in het pand en krijg jij als huurder je eigen postvak. Zo kun jij gemakkelijk je bedrijfspost op deze locatie in ontvangst nemen.

Locatie en bereikbaarheid, Herengracht, Amsterdam

Ondanks de ligging in hartje Amsterdam is het pand uitstekend bereikbaar. Met name voor reizigers met het openbaar vervoer heeft het pand de ideale ligging. Zowel het dichtstbijzijnde treinstation als de dichtstbijzijnde bushalte bevinden zich op nog geen kilometer afstand van het kantoorgebouw. Een ideale locatie dus, ook voor het ontvangen van gasten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht?

Wil jij graag een keer een kijkje nemen in dit authentieke kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam? Dit kan door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen. Neem contact met ons op door te bellen, te mailen of gewoon heel gemakkelijk een whatsappje te sturen. Wij helpen jouw bedrijf graag op weg.

1 beoordelingen Herengracht

Prachtig kantoor op fantastische locatie met geweldig leuke en inspirerende kantoorgenoten!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!