Kantoorruimte huren Amsterdam De Pijp, Van Ostadestraat 149

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Ostadestraat 149 in Amsterdam De Pijp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Pijp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Ostadestraat in Amsterdam (De Pijp)

Wil jij graag op een mooie plek in plek in Amsterdam De Pijp een kantoorruimte huren? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Van Ostadestraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een prachtig kantoorgebouw, De Oranjekerk. Dit is letterlijk het middelpunt van De Pijp. In de kerk zijn prachtige details bewaard gebleven en er zijn kantoren in gevestigd. Wil jij weten hoe dit er uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 prachtige kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 256 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €3600,-. Voor dit bedrag kun je 24/7 gebruik maken van je werkplek en alle overige faciliteiten die aanwezig zijn in het kantoorgebouw. Ben jij benieuwd naar de huurvoorwaarden en andere zaken rondom het huren van deze kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimte en een luxe pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Van Ostadestraat in Amsterdam De Pijp, heb je naast je werkplek ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimten. Handig wanneer je een collega onder 4 ogen wilt spreken of gasten langs komen die je graag een presentatie wilt geven. Er is in het kantoorpand een luxe pantry aanwezig, hier kun je dagelijks een lekker kopje koffie/thee zetten en een verse lunch voorbereiden. Er is zowel een oven als magnetron aanwezig, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de voormalige kerk is midden in De Pijp van Amsterdam gevestigd, deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Binnen enkele minuten rijden bereik je al verschillende rijkswegen zoals de A10, A1 en de A2. Reis je liever met het openbaar vervoer? Aan het einde van de straat zit een metrostation met een verbinding naar het treinstation Amsterdam Amstelstation. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Ostadestraat in Amsterdam De Pijp?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Ostadestraat in Amsterdam De Pijp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Van Ostadestraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Ostadestraat 149

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen