Kantoorruimte huren Amsterdam De Pijp, Tolstraat 186 hs

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tolstraat 186 hs in Amsterdam De Pijp

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Pijp!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tolstraat in Amsterdam (De Pijp)

Ben jij op zoek naar een functionele kantoorruimte met werkplekken in Amsterdam De Pijp? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Tolstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om in een rustige en comfortabele kantoorkamer een werkplek te huren voor een mooi prijsje per maand. De faciliteiten op deze locatie zijn goed georganiseerd en ook de ligging van het kantoorpand is gunstig om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 werkplekken beschikbaar in de kantoorruimte. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €150,- per maand, dit bedrag is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks slechts €20,-. Wanneer je een werkplek huurt aan de Tolstraat maak je gebruik van een groot bureau, een verstelbare bureaustoel en ook een beeldscherm is aanwezig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je een werkplek in de kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp huurt, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten. Reis je met de auto naar kantoor? Dan kun je deze makkelijk op eigen terrein parkeren. Rijd je elektrisch? Ook deze kan op dezelfde parkeerplaats worden opgeladen door het aanwezige oplaatpunt. In de kantoorkamer is ook een pantry aanwezig, een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie en het maken van een verse lunch in de middag. 

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van het kantoorpand is zeer gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De dichtstbijzijnde tramhalte is op slechts 300 meter afstand. Met deze tramlijn bereik je binnen enkele minuten Amsterdam Centraal Station. Reis je liever met de auto naar je kantoorruimte? De A10 is binnen 10 minuten rijden te bereiken en ook Haarlem is op maar 20 minuten rijafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een werkplek in de kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Via SKEPP huur jij straks een kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tolstraat 186 hs

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen