Kantoorruimte huren Amsterdam De Pijp, Tolstraat 186-188 H

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Ceintuurbaan 5 min. lopen (0,4 km)
  • Metrostation Amsterdam, Lutmastraat 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Amstel 17 min. lopen (1,4 km)
  • Park 9 min. lopen (0,7 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tolstraat 186-188 H in Amsterdam De Pijp

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam De Pijp!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tolstraat in Amsterdam (De Pijp)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1924 en heeft momenteel meerdere werkplekken beschikbaar. Het is een populaire locatie door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook de gezellige sfeer en goede voorzieningen zorgen voor een prettige werksfeer. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er in totaal 4 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. De werkplek bestaat uit een ruim bureau en een fijne bureaustoel. Bij elke werkplek vind je een kastje met meerdere laden. Hier kun je aan het einde van de werkdag jouw werkspullen makkelijk in op bergen. Voor deze werkplekken betaal je een maandelijks bedrag van €245,- in de maand. Gebruik maken van de services en voorzieningen? Dit kost slechts €30,- per maand. Het doorlopende contract heeft een duur van 6 maanden met een minimale opzegtermijn van 2 maanden.

Een vergaderruimte, pantry en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele services en faciliteiten. Zo is er in het kantoorgebouw een mooie vergaderruimte gecreëerd, makkelijk te gebruiken wanneer er gasten langs komen. Ook is er in het kantoorpand een luxe pantry aanwezig, hier kun jij jezelf voorzien van een lekker kopje koffie/thee. Wil je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden afronden? Dat kan! Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de mogelijkheid om op ieder gewenst tijdstip van de dag aan de slag te gaan. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een erg gunstige ligging, het is namelijk makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen A10, A2 en A9 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. Ook is er vanaf de kantoorruimte binnen een loopafstand van 4 minuten een tramhalte te vinden, tramlijn 4. In de nabije omgeving zijn er gezellige tentjes te vinden waar je terecht kunt voor een goede lunch of aan het einde van de dag een lekkere borrel.

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tolstraat in Amsterdam De Pijp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om de werkplek met eigen ogen te bekijken. Vraag onze vastgoedconsultants je hier gratis en geheel vrijblijvend verder mee te helpen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Tolstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Gaaf interieur, er ontstaat een huiselijke sfeer waardoor werken op deze locatie echt een aanrader is!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tolstraat 186-188 H

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen