Super deal

Amsterdam De Pijp, Eerste Jan Steenstraat 84

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam (De Pijp)

Dit kantoorpand, gelegen aan de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam, in de wijk de Oude Pijp, is gebouwd in het jaar 1887. Na een volledige renovatie in 2003 biedt het pand vandaag de dag werkplekken te huur aan. Werkplekken worden aangeboden tegen aantrekkelijke huurprijzen. Diverse werknemers gingen je al voor, denk hierbij aan uitgevers van tijdschriften en diverse zorgverleners. Word jij de volgende

Huurprijzen

De werkplekken in dit moderne kantoorpand zijn te huur voor een bedrag van €275,- per maand. Huren kan in dit pand tegen flexibele huurvoorwaarden. Dit is een erg populair kantoorpand. Wil jij dus graag een van deze 2 werkplekken huren? Wees er dan snel bij! Het kantoorgebouw bevindt zich namelijk in een levendige omgeving te midden van vele horecagelegenheden. Ook het gezellige Sarphatipark ligt om de hoek, een gezellige plek om met collega’s in de zomer te barbecueën!

Een sociaal hart en gratis koffie en thee

Dit kantoorpand aan de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam De Pijp beschikt over een sociaal hart. Dit is een zeer geschikte plek om even een praatje te houden met een van de medehuurders of een fijne plek om een zakenrelatie uit te nodigen. Daarnaast is er in het kantoorpand een pantry aanwezig. Altijd handig om een kleine keuken tot je beschikking te hebben! Bovendien is er airconditioning aanwezig, wel zo prettig.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw aan de Eerste Jan Steenstraat is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam RAI ligt op een afstand van 2 kilometer en bushalte 2e van der Helststraat bereik je binnen 4 minuten lopen. Reis je toch liever met de auto naar je werk? Vanaf de A10 ben je in slechts 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam De Pijp?

Dus wil jij graag een werkplek huren aan de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam De Pijp? Kom dan gauw langs om een kijkje te nemen in deze toffe buurt. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij één van onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Eerste Jan Steenstraat.

1 beoordelingen Eerste Jan Steenstraat

Goede locatie en veel diversiteit aan huurmogelijkheden, top!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!