Kantoorruimte huren Amersfoort, Henry Dunantstraat 36 A

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kastje/kluisje
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Henry Dunantstraat 36 A in Amersfoort

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 547 m2
  Huurprijs: € 7.437 € 7.065 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Henry Dunantstraat 36A in Amersfoort

Wil jij een kantoorruimte huren in Amersfoort? In dit pand is een kantoorruimte vrij voor verhuur. Amersfoort is een dynamische en gewilde omgeving voor veel bedrijven. Heb je afspraken door het hele land? Het voordeel van Amersfoort is de centrale ligging in Nederland.! Wil je meer weten over deze kantoorruimte? Lees verder en neem contact op met onze experts. Zij voorzien je graag van meer informatie.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is de derde verdieping volledig beschikbaar voor de verhuur. Dit gaat om een kantoorruimte van 547 m2 groot. Voor deze ruimte betaal je € 5.470,- per maand. Deze prijs is exclusief servicekosten. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze experts. Wil je jouw toekomstige werkplek voorzien van een nieuwe kantoorinrichting? Dan biedt onze Officeplannertool uitkomst! Vind je het lastig om zelf de ruimte in te richten? Onze designers staan voor je klaar en ontwerpen jouw droomkantoor.

Eigen pantry, moderne ontvangsthal en gratis WiFi

Huur jij deze kantoorruimte aan de Henry Dunantstraat 36A? Dan profiteer je van alle voordelen die dit opvallende en stijlvolle kantoorpand te bieden heeft! Maak gebruik van de pantry op je eigen verdieping. Gasten ontvang je in de moderne ontvangsthal en je werkt zorgeloos met de gratis en snelle WiFi verbinding in dit pand. 

Locatie en bereikbaarheid

De centrale ligging van Amersfoort maakt de stad een gewilde locatie voor bedrijven om hun kantoor te vestigen. Dit kantoorgebouw zit op de rand van ‘De Hoef’, een populair bedrijventerrein. Het terrein is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Je rijdt binnen 10 minuutjes Knooppunt Hoevelaken op. Vanaf hier rijd je op de A1 en A28. Waar parkeer je je auto? Er zijn 12 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein aanwezig. Met het OV ben je ook zo op locatie. In 10 minuten reis je vanaf jouw toekomstige werkplek naar het station Amersfoort Schothorst. Ook is er een goede verbinding met het bruisende centrum van Amersfoort. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Henry Dunantstraat 36A in Amersfoort?

Ben je benieuwd geworden naar deze kantoorruimte aan de Henry Dunantstraat 36A in Amersfoort? Neem dan snel contact op met onze experts. Zij plannen gratis en vrijblijvend een rondleiding in om dit pand met eigen ogen te bekijken. Voor je het weet ben je aan het werk in deze kantoorruimte in Amersfoort.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Henry Dunantstraat 36 A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen