Kantoorruimte huren Amersfoort, Basicweg 20

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Basicweg 20 in Amersfoort

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 290 m2
  Huurprijs: € 3.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 580 m2
  Huurprijs: € 6.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Basicweg in Amersfoort

Dit mooi gelegen kantoorpand aan de Basicweg in Amersfoort geeft jou een unieke mogelijkheid om een toffe kantoorruimte te huren. Het representatieve kantoorpand bevindt zich op het bruisende bedrijventerrein “De Hoef”. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

Het object heeft een totale vloeroppervlakte van 2.800m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Momenteel wordt hiervan 580m2 aangeboden die is op te delen in 2 gedeelten. Dit biedt jou de mogelijkheid voor het huren van een kantoorruimte met een oppervlakte van 290m2 voor €3.100,- per maand of de gehele kantoorruimte van 580m2 voor €6.200,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de service kosten. Eventueel kunnen er kleinere ruimtes worden gecreëerd als hier behoefte naar is.

Parkeergelegenheid, 24/7 toegankelijk en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een de gehele kantoorruimte aan de Basicweg in Amersfoort, krijg jij 25 parkeerplekken tot jouw beschikking. Hierdoor hebben jij, jouw medewerkers en je bezoekers altijd toegang tot een parkeerplek. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk waardoor jij zelf je werktijden kunt bepalen en niet afhankelijk bent van de gebruikelijke kantooruren. De werkomstandigheden in dit Business Center zijn perfect. De aanwezigheid van airconditioning en een goed werkend centraal verwarmingssysteem zorgen altijd voor de gewenste temperatuur. Het kantoorpand is voorzien van een gedeelde pantry. Een fijne plek om je eigen maaltijd klaar te maken en om te genieten van je pauze tijdens een dag hard werken. Kortom op deze locatie worden vele wensen vervult!

Locatie en bereikbaarheid

Het Kantoorpand ligt op een zichtlocatie vanaf de hoofdweg naar Amersfoort. De op- en afritten van zowel de A1 als de A28 liggen op enkele autominuten afstand. Dit maakt jouw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar per auto. Ook het openbaar vervoer kan een goede uitkomst bieden. Op loopafstand ligt station “Amersfoort Schothorst” en met de fiets ben je binnen enkele minuten op station “Amersfoort centraal”. Bedrijventerrein De Hoef kent veel bedrijvigheid die wellicht meerwaarde kunnen bieden in jouw business. Vanuit hier is het bruisende en gezellige centrum van Amersfoort goed bereikbaar. Hier heb je keuze uit een ruim aanbod winkels en horecagelegenheden om even heerlijk te ontspannen.

Kantoorruimte huren aan de Basicweg in Amersfoort?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te huren aan de Basicweg in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij nemen graag de mogelijkheden met jou door en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locatie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Basicweg 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen