Kantoorinrichting

Welk type kleed of tapijt past bij jouw kantoorinrichting?

Bij de inrichting van jouw kantoorruimte moet een kleed of tapijt natuurlijk niet te ontbreken en er zijn voldoende opties die perfect bij jouw kantoordesign passen! Welke dit zijn? Lees dit blog voor voldoende inspiratie!

Welk type kleed of tapijt past bij jouw kantoorinrichting?

Op zoek naar het perfecte kleed of tapijt voor in je kantoorruimte? Kun je ook niet kiezen uit de talloze keuzemogelijkheden van vloerbekleding voor je kantoorinrichting? Kies je voor geknoopt of hoogpolig? En welke past eigenlijk bij jouw kantoordesign? Over dit alles wil je niet te lang nadenken, dus daarom van deze kant een aantal creatieve ideeën voor kleden en tapijten voor in jouw kantoorinrichting.

Vloerkleden voor een typische Scandinavische kantoorinrichting

Bevat jouw werkplek alle elementen van een Scandinavische kantoorinrichting? Ben jij gek op het typische Scandinavische lijnenspel en de natuurlijke twist? Om de boel een beetje levendig te houden mag er ook zeker buiten de lijntjes worden gekleurd. Kies voor opvallende accessoires en niet te vergeten: opvallende vloerkleden. Waarom kiezen voor één kleed als je heel goed drie kleden met verschillende patronen kunt combineren? Perfect voor dat plekje in je kantoorkamer waar je begint met een kopje koffie. Om in de Scandinavische stijl te blijven, ga je voor de lichte tinten!

kantoorinrichtingEen kleed in de kantoorruimte maakt het een stuk sfeervoller, vind je niet?

Tapijt: de eye-catcher van jouw kantoorgebouw

Is de moderne stijl meer jouw favoriet? Houd jij van veel licht en een strak kantoordesign? Die kunstzinnige vormen en gedurfde combinaties van materialen zijn vast niet weg te denken uit jouw kantoorinrichting! Dan durf jij vast ook uit te pakken met een zeer gedurfde tapijt. Zo’n één die je niet dagelijks tegen komt in een kantoor. Maar dat is juist wat je wilt, toch? En dat past perfect in de vergaderruimte. Een ruimte waar alleen een lange strakke tafel staat met design meubelen en waar het tapijt de eye-catcher vormt. Een tapijt met aparte figuren en kleuren. Onmisbaar in jouw moderne kantoorinrichting!

Moderne kantoorinrichtingOok een tapijt in de ontvangsthal van jouw kantoorpand geeft een moderne kantoorinrichting een warmere uitstraling.

Maak je industriële look af met een vloerkleed

Industrieel, de stijl die tegenwoordig veel toegepast wordt in kantoorruimtes en kantoorpanden. We kunnen er maar niet genoeg van krijgen! We houden zo van deze stijl omdat het te combineren valt met andere stijlen. Metaal en staal, dat zijn de echte kenmerken van een industrieel interieur. Maar ook de stenenmuur is een onmisbaar element voor een industriële kantoorinrichting. Ook in een kantoorruimte met een industriële look komt een vloerkleed helemaal tot zijn recht. Daarbij is eigenlijk alles mogelijk. Van lichte frisse tinten tot donkere warme tinten. Van blauw tot rood en oranje. Zelfs een moderne strakke vloerkleed, een echte typische Scandinavische vloerkleed of een vintage kleed kun je erin kwijt!  

vloerkleden in de kantoorinrichtingMet vloerkleden kun je echt alle kanten op!

Zo’n één die je thuis ook hebt, maar dan passend bij het design van jouw kantoor

Een kantoorinrichting waarbij het voelt als thuiskomen? Heeft jouw kantoorinrichting de elementen van een heuse woonkamer? Een warme en huiselijke inrichting zien we ook steeds vaker in kantoorpanden voorbij komen. En wat is er tegenwoordig onmisbaar in onze woonkamer? Juist, een tapijt of een vloerkleed! Een tapijt of vloerkleed geeft net dat stukje extra warmte in de ruimte. Een hoogpolig vloerkleed dat een knusse uitstraling geeft of een geknoopt vloerkleed dat voor een moderne look zorgt, het is maar net wat jou een huiselijk gevoel geeft. En geef toe, wie wil er nu niet met de voetjes in een hoogpolig vloerkleed friemelen tijdens het werken?! Guilty!

kantoorruimte inrichtenEen huiselijke en warme sfeer in de loungeruimte met een tof, groot kleed.

Welk kantoordesign kies jij?

Een kleed of tapijt geeft je kantoorinrichting net iets meer levendigheid, warmte en meer uitstraling. Conclusie: een kleed of tapijt is onmisbaar in jouw kantoorruimte! Welke stijl jouw kantoorinrichting ook bezit, er is altijd een passende vloerbekleding. Welke is jouw favoriet?

Ben jij er nog niet helemaal uit welk design jij in jouw kantoorruimte wilt en hoe je deze het beste kunt inrichten? Lees dan onze blogs vol met inspiratie en tips voor een Scandinavische of industriële kantoorinrichting. Maar er zijn natuurlijk ook andere manier, zoals je kantoor te laten inrichten.

Lees ook: Dé elementen voor een moderne kantoorinrichting

09 urban scandinavian of industrial kies

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Speciaal voor jou: toffe kantoorinrichtingen in Rotterdam

Speciaal voor jou: toffe kantoorinrichtingen in Rotterdam

Wauw, bekijk deze inspirerende inrichtingen van kantoorruimten in Rotterdam eens! Van eyecatchers tot een bijzonder kantoordesign en veel meer. Laat je verrassen..

Lees meer
SKEPP blikt terug.. op de kantoortrends van 2017

SKEPP blikt terug.. op de kantoortrends van 2017

Eind 2016 voorspelden wij vijf kantoortrends voor 2017. Nu is hier het moment om daar op terug te blikken en te beoordelen: zijn de trends daadwerkelijk uitgekomen?

Lees meer
9 niet te missen tips voor een flexibele kantoorinrichting

9 niet te missen tips voor een flexibele kantoorinrichting

Een flexibele kantoorinrichting houdt rekening met de wensen en behoeften van de gebruiker. Maar hoe richt jij jouw kantoor zelf flexibel in? Lees dan dit blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies