Kantoorinrichting

Speciaal voor jou: toffe kantoorinrichtingen in Rotterdam

Wauw, bekijk deze inspirerende inrichtingen van kantoorruimten in Rotterdam eens! Van eyecatchers tot een bijzonder kantoordesign en veel meer. Laat je verrassen..

Speciaal voor jou: toffe kantoorinrichtingen in Rotterdam

Kantoorinrichting inspiratie opdoen? Wij lichten een aantal bijzondere kantoorpanden in Rotterdam uit

Het is het helemaal tegenwoordig: een hip en trendy kantoor. Want een kantoorruimte is niet langer alleen een ruimte om hard te werken, maar ook om te relaxen. Bovendien kan een hippe en juist ingerichte kantoorruimte niet alleen prettiger aanvoelen, maar ook nog eens de productiviteit stimuleren. En dat is wat je wil! Klinkt dit je nou als muziek in de oren, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?  Hieronder staan een aantal leuke inspirerende kantoorinrichting ideeën uit panden in Rotterdam waar ze snappen hoe het werkt! 

Huiselijke kantoorinrichting creëren

Niet voor niets luidt het welbekende spreekwoord ?oost west, thuis best?, want zeg nou zelf, nergens voel jij je zo op je gemak als in je eigen huis. Waarom zou je niet wat van deze huiselijke gezelligheid meenemen naar je werkplek? Zo maak je van die saaie kantoorruimte een prettige werkplek of transformeer je de steriele pauzeruimte tot een sfeervol ontmoetingspunt. Verwerk bijvoorbeeld een leuk kleed in de kantoorinrichting of maak gebruik van een mooi sprekend meubelstuk dat ook nog eens comfortabel zit.

Gezellig kantoorHet kleed en de comfortabele bank creëren een huiselijke kantoorinrichting in dit kantoorgebouw aan de Dunantstraat 8 in Rotterdam.

Authentieke details in de kantoorruimte en een sfeervolle bar

Sommige kantoorpanden, zoals grachtenpanden en monumenten, hebben van zichzelf al authentieke kenmerken. Denk aan een marmeren trap, glas-in-lood ramen of hoge plafonds. Bekijk bijvoorbeeld eens het pand aan de Haringvliet 76 in Rotterdam. Deze sfeervolle kantoorruimten beschikken over een moderne kantoorinrichting. De combinatie van klassiek en modern komt perfect tot zijn recht! Zo'n kantoorinrichting zorgt ervoor dat zakenrelaties jouw bedrijf niet snel zullen vergeten.

Extra sfeervol zijn de kantoorruimten hier door de kantoorverlichting. Subtiele led-verlichting in het plafond in combinatie met minimalistische hanglampen.. zeer geslaagd als je het ons vraagt! Van een sfeervolle werkomgeving is hier zeker sprake. Zelf zijn wij ook verliefd op de gezellige bar die aanwezig is. Perfect om met een zakenrelatie koffie te drinken of met collega's de vrijdagmiddag te vieren.

Kantoorinrichting RotterdamDe eyecatcher van dit kantoorpand is toch echt de bar!

De stijl van het kantoorpand

Zorg dat de inrichting van het kantoor past bij het gebouw waar het kantoor in gevestigd is. Een minimalistisch en strak Scandinavisch kantoordesign zal het minder goed doen in een oud jaren 30 pand dan in een nieuw kantoorgebouw.

Het onderstaande pand in het centrum van Rotterdam is gebouwd in 1929 in art-decostijl en heeft een unieke geschiedenis. Het was een van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland en is inmiddels zelfs een rijksmonument. Bij de entree zie je gelijk de vloer met het bijzondere patroon en het mooie glas-in-lood raam. Probeer deze stijl door te trekken in de kantoorinrichting en zorg zo voor een mooi geheel.

Groen in je kantoorruimte moet je doen

Wie zei dat planten niet op kantoor thuishoren? Diegene heeft een memootje gemist waarschijnlijk want planten in de kantoorinrichting zijn hip en ook nog eens functioneel! Niet alleen brengen ze wat kleur naar de werkplek, ook zorgen ze voor een betere luchtkwaliteit en verminderen ze stress bij werknemers. Niets dan voordelen dus. Er is niets tegenin te brengen: groen moet je doen!

westersingel 44 rotterdam kantoorKantoorplanten moet je niet vergeten in de kantoorruimte.

Zonlicht

Ken je dat gevoel dat je opstaat uit je bed, de gordijnen opendoet en je bij het zien van de eerste zonnestralen gelijk veel wakkerder voelt? Dit voel je niet voor niets. Daglicht stimuleert namelijk de aanmaak van vitamines en zorgt ook voor een goed bioritme. Bovendien blijkt dat daglicht een relatie heeft met een fitter en aangenamer gevoel.  Vooral natuurlijk daglicht geproduceerd door de zon heeft dit effect. Een goede reden om te zorgen dat ook in de kantoorruimte voldoende daglicht aanwezig is.

Veel ramen en grote ramen zorgen dat een ruimte op een prettige manier verlicht wordt. Bovendien komt ook de rest van de kantoorinrichting beter tot zijn recht bij een goede verlichting. In het onderstaande kantoor hebben ze dat goed begrepen. De hele buitenwand bestaat uit ramen waardoor een prettig licht naar binnen valt. En naast een goede lichtvoorziening is het natuurlijk ook leuk om eens af en toe naar buiten te spieken door die grote ramen.

Kantoorruimte RotterdamNatuurlijk daglicht is wel het mooiste, toch?

Meer kantoorinrichting inspiratie opdoen?

Na het zien van deze gave kantoorpanden kun je nu zelf aan de slag met de inrichting van jouw kantoorruimte of werkplek. Heb je toch nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Kijk dan ook eens bij het sfeer toevoegt aan jouw werkplek of dit blog wanneer je voor strak en moderne kantoorinrichting wilt gaan.

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Dé elementen voor een moderne kantoorinrichting

Dé elementen voor een moderne kantoorinrichting

In dit blog leggen wij uit hoe jij jouw kantoordesign kunt transformeren naar een hippe en moderne kantoorinrichting. Met deze tips en ideeën krijg jij dat binnen no-time voor elkaar!

Lees meer
Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Het is helemaal hot om je huisdier mee te nemen naar kantoor of om een kantoordier aan te schaffen. Maar hoe pas jij jouw kantoorinrichting hier op aan? Wij leggen het je uit!

Lees meer
5 tips voor een industriële kantoorinrichting

5 tips voor een industriële kantoorinrichting

Dé trend is ook dit jaar niet weg te denken: een industriële kantoorinrichting. In dit blog krijg jij tips zodat je zelf jouw kantoor kunt inrichten en voorzien van dit kantoordesign!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies