Kantoorinrichting

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen gaan omlaag.. het najaar is begonnen. Tijd voor een sfeervolle en cosy kantoorinrichting. Dat doe je natuurlijk met de hulp van SKEPP!

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de blaadjes vallen van de bomen, dat kan maar één ding betekenen: de herfst is haar intrede aan het doen en de winter volgt, ook in jouw kantoorinrichting! Nu klinkt dit misschien niet direct als een ontzettend leuk feitje na zo’n heerlijke zomer, maar van de herfst valt echt wel iets sfeervols te maken!

05 designinrichtingspakket basis wensen eisen

4x een cosy kantoorinrichting combineren

Een cosy kantoorinrichting gaat het helemaal worden dit najaar. Is het buiten even niet zo sfeervol en gezellig? Creëer dan sfeer en gezelligheid in jouw kantoorpand! Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij geven jou vier tips om jouw cosy kantoorinrichting te matchen met de rest van jouw kantoorpand.

Een cosy,industriële kantoorinrichting designEen industriële kantoorinrichting gaat ook goed samen met cosy elementen, zoals kussens en tapijten.

1 - Gebruik neutrale kleuren als basis van jouw kantoorruimte

Een cosy kantoorinrichting begint met neutrale kleuren. Hierbij kun je denken aan zandtinten, wit en grijs. Met deze kleuren hoef je je direct geen zorgen meer te maken over de match met de rest van jouw kantoorpand. Zandtinten en andere neutrale kleuren passen eigenlijk overal bij, dus wat betreft de styling kun je na het aanbrengen van de kleur nog alle kanten op. Bekijk ook eens de brochure van Officeplanner voor meer inspiratie.


Download de Officeplanner brochure

2 - Houd de kou buiten met een cosy kantoorinrichting

Niets is fijner dan lekker in de warmte zitten tijdens de herfst en de winter. Maak het dus in jouw kantoorunit zo fijn dat het bijna zonde is dat je aan het einde van de dag naar huis moet. We nemen je even mee voor een ultiem sfeerbeeld. Het regent flink buiten en de temperatuur is niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig zit jij heerlijk binnen op jouw werkplek met kussens, dierenkleden en warme chocolademelk. Dit is precies wat een cosy kantoorinrichting, van bijvoorbeeld de Officeplanner van SKEPP, met je doet!

Voobeeld van een cosy kantoorinrichting design landelijk huiselijk officeplannerDit is een goed voorbeeld van het Urban Scandinavian kantoordesign gecombineerd met een cosy stijl, met onder andere een vloerkleed, dierenhuid en kussens, voor een gezellige zithoek.

3 - Voel je thuis in jouw kantoorpand

Huiselijke gezelligheid is niet iets wat je zomaar zou associëren met jouw werkplek, maar niets is minder waar. Je kunt juist heel goed die typische huiselijke gezelligheid doortrekken naar jouw kantoorinrichting. Het maakt hierbij helemaal niet uit welke kantoorinrichting je hebt, iedere kantoorinrichting is cosy te maken. Denk je eens in hoe gaaf het zou zijn om wat dierenhuiden in een industriële kantoorinrichting te leggen, of mooie bloemen of planten in een strakke Scandinavische kantoorinrichting! Bekijk ook eens onze webshop waar je kantoormeubilair vindt dat past bij de huiselijke gezelligheid van een kantoorinrichting. 

4 - Een kleed in jouw kantoorinrichting doet wonderen

Kussens, dierenhuiden en bloemen hebben we inmiddels al genoemd, maar er is nog iets waarmee jij jouw kantoorinrichting lekker cosy kunt maken. Leg op strategische plekken een mooi vloerkleed neer. Dat ziet er hartstikke sfeervol uit. Daarnaast kan het af en toe heerlijk zijn om iemand over een kleed te horen lopen, in plaats van over een harde vloer. Zeg nou zelf, dat gedempte geluid van een mooi vloerkleed roept toch vanzelf een cosy gevoel op?

cosy kantoordesign inrichting kantoorruimte scandinavischEen cosy 'feel' is ook in een frisse, Scandinavische kantoorinrichting te realiseren.

Een cosy inrichting voor jouw kantoorruimte? Doen!

Een cosy kantoorinrichting past dus bij iedere kantoorinrichting, daar hoef jij je helemaal niet druk om te maken. Zo’n kantoorruimte die al warm aanvoelt als je er naar kijkt, past perfect bij de aankomende koude maanden. Voel je deze herfst en winter echt op je gemak in jouw cosy kantoorinrichting. Voor nog meer inspiratie kun je kijken in onze Officeplanner, waarin we laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van jouw kantoorinrichting!

09 urban scandinavian of industrial kies

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Trakteer jouw kantoorinrichting op hoogwaardig materiaal

Trakteer jouw kantoorinrichting op hoogwaardig materiaal

Is jouw kantoorruimte al voorzien van kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair? Zo nee, waarom niet? Want het brengt vele voordelen met zich mee. Lees het hier!

Lees meer
Dit worden de 7 kantoortrends in 2018

Dit worden de 7 kantoortrends in 2018

Wie 5 kantoortrends voor 2017 voorspelt en ze allemaal ziet uitkomen, moet natuurlijk ook voorspellingen doen voor 2018. Lees onze voorspelling in dit blog!

Lees meer
Een kantoorinrichting om Activity Based te werken? Doen!

Een kantoorinrichting om Activity Based te werken? Doen!

Steeds dezelfde werkplek voor verschillende werkzaamheden? Beter van niet! Activity Based werken heeft namelijk vele voordelen en is eenvoudig toe te passen. Lees dit blog en kom er zelf achter.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies